Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€233,-

per persoon vanaf

Tour: Desert jeepsafari met overnachting in de woestijn

(T-AE-0907)

2-daagse tour Dubai

Dag 1: Jeepsafari en overnachting in de woestijn
In de namiddag wordt u vanaf uw hotel per jeep opgehaald en zet u koers richting de woestijn. Onderweg stopt u even bij de paleizen van de sjeiks om vervolgens Dubai achter u te laten en de woestijn te betreden. Vlak voordat u de woestijn in rijdt, laat men de banden van de 4x4 jeeps deels leeg lopen voor een betere grip in het zand. Dan gaat het avontuur beginnen!

De jeeps rijden over de duinen, door de duinen en langs de randen van duinen waarbij steile en schuine hellingen en diepe kuilen niet worden vermeden! Het is alsof u als het ware in een achtbaan zit. Na een klein uurtje maakt u een stop om de zonsondergang vanuit de woestijn te kunnen aanschouwen. Een fantastisch schouwspel waar u prachtige foto’s van kunt maken.

Na de stop gaan de jeeps weer verder dwars door de duinen, totdat het woestijnkamp wordt bereikt. Hier krijgt u een uitgebreide barbecue voorgeschoteld en ondertussen kunt u genieten van 2 shows; een zeer getalenteerde buikdanseres en een artiest die al rond draaiend, allerlei capriolen uithaalt met zijn bijzondere kostuum. In het kamp kunt u ook nog andere activiteiten ondernemen, zoals kameelrijden, waterpijp roken of een henna tatoeage laten schilderen. Tegen meerprijs kunt u ook een ritje maken met een quad of gaan sandboarden van een duin af.

Als de dagjesmensen zijn teruggekeerd naar Dubai stad, daalt de rust van de woestijn over het kamp en zult u zich een echte bedoeïene voelen. U overnacht in een eenvoudige tent en zult meemaken waarom de Arabische nachten zo vaak als magisch worden omschreven. De rust, sterren en eindeloze duinen zullen u de adem benemen.

Dag 2: Terugkeer naar Dubai
Waarschijnlijk zult u vandaag al vroeg wakker zijn. Wellicht bent u zelfs op tijd voor de zonsopgang, waarna de dag langzaam van start zal gaan. U krijgt een eenvoudig, maar vers bereid ontbijt met koffie en thee voor gezet, zodat u even bij kunt komen van uw ervaringen van de afgelopen dag.

Hierna zit het avontuur er al weer op en keert u terug naar uw hotel in Dubai, waar deze tour ten einde is.Jeepsafari door de woestijn in de Verenigde Arabische Emiraten

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel