Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€60,-

per persoon vanaf

Tour: Desert jeep safari (vanuit Dubai)

(T-AE-0901)

Halve dagexcursie Dubai

Leuke pluspunten om te weten

  • Avontuurlijke tocht per jeep door de zandduinen
  • Prachtige zonsondergang in de woestijn
  • Heerlijke barbecue met show in een woestijnkamp
Wilt u een echt avontuurlijke ervaring beleven in de woestijn, dan is deze excursie niet te missen. In de namiddag wordt u per jeep opgehaald en zet u koers richting de woestijn. Onderweg stopt u even bij de paleizen van de sjeiks om vervolgens Dubai achter u te laten en de woestijn te betreden. Vlak voordat u de woestijn in rijdt, laat men de banden van de jeeps deels leeg lopen voor een betere grip in het zand. Dan gaat het avontuur beginnen!

De jeeps rijden over de duinen, door de duinen en langs de randen van duinen waarbij steile en schuine hellingen en diepe kuilen niet worden vermeden! Het is alsof u als het ware in een achtbaan zit. Na een klein uurtje maakt u een stop om de zonsondergang vanuit de woestijn te kunnen aanschouwen. Een fantastisch schouwspel waar u prachtige foto’s van kunt maken.

Na de stop gaan de jeeps weer verder dwars door de duinen, totdat het kamp wordt bereikt. Hier krijgt u een uitgebreide barbecue voorgeschoteld en ondertussen kunt u genieten van 2 shows; een zeer getalenteerde buikdanseres en een artiest die al rond draaiend, allerlei capriolen uithaalt met zijn bijzondere kostuum.

In het kamp kunt u ook nog andere activiteiten ondernemen zoals kameelrijden (inbegrepen) of een ritje maken met een quad (niet inbegrepen). Na de barbecue wordt u terug gebracht naar uw hotel.


Jeepsafari door de woestijn in de Verenigde Arabische Emiraten


Belangrijk
Deze excursie wordt in een internationale groep (Seat in Coach) uitgevoerd.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel