Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€87,-

per persoon vanaf

Tour: Aquaventure Park @ Atlantis the Palm

(T-AE-0906)

Dagexcursie Dubai

Leuke pluspunten om te weten

  • Dagje waterpret in Aquaventure Park
  • Gelegen op de top van de Jumeirah Palm
  • Diverse waterattracties en een privé-strand

Op het uiterste puntje van de Jumeirah Palm ligt het imposante Atlantis The Palm. Dit hotel is wereldberoemd en is een exacte kopie van het Atlantis Hotel op de Bahama’s. Het resort is een waar paradijs, voorzien van een eigen aquapark, een dolfinarium en een enorm groot aquarium waarin ca. 65.000 tropische vissen leven. De bouwstijl van het hotel is naar het thema van de mystieke ‘verzonken stad’ Atlantis.

Naast het hotel ligt het aquapark Aquaventure. Als gast van Atlantis The Palm heeft u onbeperkt entree, maar als u niet in het resort verblijft, dan kunt u toch naar het waterpark.
Het Aquaventure waterpark beschikt over een uitgebreid aanbod aan zwembaden, spectaculaire glijbanen, stroomversnellingen en een 700 m lang privé-strand.

De bekendste attracties van het park is de Leap of Faith. Deze glijbaan is meer dan 27 m hoog en 60 m lang. Vanaf wat lijkt op een oude Maya tempel, maakt u een vrije val, waarna u door een glazen tunnel drijft, die door een lagune met haaien loopt.

Voor de kleintjes is er een speciale waterspeeltuin, waar het er wat minder heftig aan toe gaat. Er zijn diverse glijbanen, klimrekken en touwbruggen, dus toch vol spanning en sensatie voor de jongere kinderen onder de 1,2 m.

Tevens is er een dolfinarium, waar u (tegen meerprijs) met dolfijnen en zeeleeuwen kunt zwemmen.
Belangrijk
Deze excursie kunt u naar keuze met of zonder transfers boeken. Kindertarieven zijn geldig voor kinderen t/m 1.20 m lengte. Voor een kind langer dan 1.20 m geldt de volwassene prijs.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel