Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • ANVR
 • SGR
 • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€2840,-

per persoon vanaf

Tour: Shangri-La van China en Tibet

(T-CN-4302)

15-daagse privé-rondreis China (excl. vlucht)

Leuke pluspunten om te weten

 • Overnachting in een tempel op de heilige Emeishan berg
 • Bezoek aan Reuzenpanda’s
 • Grootste stenen Boeddahbeeld ter wereld van 71 meter in Leshan
 • Bezoek aan Lhasa
 • Bezoek aan Zhongian: het Shangri-la van China
 • Betoverend Lijiang
 • Fietstocht door rijstvelden en op de thee bij Naxi familie
 • Entreegelden bij genoemde excursies inclusief
Deze 15-daagse privé-tour brengt u naar vele hoogtepunten van China en Tibet en laat u kennismaken met de eeuwenoude tradities en een indrukwekkende natuur.

Tijdens deze reis zijn alle entreegelden t.w.v. € 166,- inbegrepen, zodat u ter plaatse niet door onverwachte kosten wordt verrast.

Uw reis begint in Chengdu, gelegen in Sichuan. Laat u betoveren door de heilige berg Emeishan, waar u zult overnachten in een tempel en u gewekt zult worden door een boeddhistisch gebed en de kracht van stilte zult ervaren.

Dan vliegt u naar Lhasa: Het Dak van de Wereld. Tibet heeft al eeuwen lang de mensheid gefascineerd door zijn gesloten ligging in het mystieke Himalaya en zijn diepgewortelde boeddhisme, die de Tibetanen met devotie uitdragen. Tempels verlicht met duizenden yakboterlichtjes, hoogvlaktes met grazende yaks, kleurige wapperende gebedsvlaggetjes in de wind en omringd door de fascinerende bergtoppen van de Himalaya, zullen het onvergetelijke decor zijn tijdens uw reis.

Vanuit Tibet vliegt u naar Zhongdian. Door zijn fabelachtige ligging en vredige sfeer wordt Zhongdian ook wel Shangri La genoemd. Een benaming die synoniem is geworden met een aards paradijs. Per auto gaat uw reis verder naar Lijiang, prachtig gelegen aan de voet van de Himalaya. Hier kunt u eindeloos ronddwalen langs pittoreske straatjes, bruggetjes, rode lampionnen en authentieke houten huisjes. Maak kennis met de boeddhistische Naxi-bevolking met hun traditionele blauwe klederdracht. Ten slotte vliegt u terug naar Chengdu, waar u in het Panda centrum vertedert zult worden door de reuzenpanda’s.

Tijdens de reis verblijft u in kleinschalige hotels, zoals in een ‘hutong’ hotel (met binnenhofje) of in een guesthouse tussen de rijstvelden en u maakt kennis met de heerlijke culinaire en lokale gerechten die China rijk is.
WAT KUNT U VERWACHTEN?
- Gegarandeerd vertrek
- Reizen op privé-basis
- Persoonlijk karakter
- Begeleiding van een ervaren en deskundige Engelssprekende gids
- Verblijf in goede sfeervolle kleinschalige hotels
- Entreegelden bij genoemde excursies inclusief

Dagelijks vertrek mogelijk

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel