Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€3411,-

per persoon vanaf

Tour: Mystieke natuurwonderen van China

(T-CN-1331)

18-daagse Individuele rondreis China

Leuke pluspunten om te weten

  • De wonderlijke natuur van Zhangjiajie National Park
  • Yellow Mountains en verblijf in een traditioneel guesthouse
  • De rijstterrassen van Longsheng
  • Indrukwekkend Terracotta Leger
  • Beijing inclusief Chinese Muur
  • Trendy Shanghai
  • Entreegelden bij genoemde excursies inclusief
China heeft naast de beroemde culturele bezienswaardigheden, zoals de Grote Muur en Terracotta leger ook een weergaloze natuur. Tijdens deze reis bezoek je niet alleen de bekendste hoogtepunten, maar ook de ongerepte en overweldigende natuur van China.

Tijdens deze reis zijn alle entreegelden t.w.v. € 389,- inbegrepen, zodat u ter plaatse niet door onverwachte kosten wordt verrast.

Je reis begint in Beijing, met zijn keizerlijke verleden. Per nachttrein reis je naar Xian, om oog in oog te staan met het Terracotta leger. In Longshen overnacht je te midden van de rijstterrassen en kun je een adembenemende trekking maken naar de Golden Valley. Je wandelt dwars door de rijstvelden en komt u in eeuwenoude dorpjes van de Zhuang en Miao minderheden. Via een cruise op de Li-rivier bereik je het hart van het karstgebergte; Yangshuo. Per trein zet je koers naar de wonderlijke wereld van Zhangjiajie National Park. Laat je betoveren door het sprookjesachtige landschap van grillige rotspunten, diepe kloven en canyons. Via een ingenieus systeem van bergliften en kronkelende bergpaden bezoek je in de middag het prachtige gebied. Zhangjiajie is bekend geworden door de Hollywood film Avatar, die deze regio als decor heeft gebruikt.

Het volgende letterlijke hoogtepunt is Tianmen Mountain. Je vertrekt met de langste kabelbaan ter wereld naar de top van de berg. Mocht je het durven, maak dan een wandeling over het hoogste glazen pad ter wereld!

De reis gaat verder naar Yellow Mountains. Een van de meest beroemde en prachtigste bergachtige gebieden van China. Het is sinds 1990 een UNESCO site. De bergen zijn beroemd om haar rotsformaties, warmtebronnen en schitterende uitzichten. Vaak zijn ze in nevel gehuld wat een mysterieus tintje aan dit gebied geeft. Je overnacht in idyllische dorpjes uit de Ming dynastie in authentieke guesthouses.

Je verlaat de idyllische natuur van de Yellow Mountains en zet koers met de hoge snelheidstrein naar de wereldstad Shanghai. Een prachtige stad om deze bijzondere reis te eindigen.
Chinese rijstvelden in de mist
Kabelbaan op de Tianmen berg
Chinese delicatesse
Terracottaleger in China
Rijstterrassen in China
WAT KUN JE VERWACHTEN?
- Gegarandeerd vertrek
- Reizen op privé-basis
- Persoonlijk karakter
- Begeleiding van een ervaren en deskundige Engelssprekende gids
- Verblijf in goede middenklasse hotels
- Entreegelden bij genoemde excursies inclusief

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel