Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > China > Drakensrug rijstvelden van longshen > Dag tot dag
Vorige pagina

€264,-

per persoon vanaf

Tour: Drakensrug rijstvelden van Longshen

(T-CN-0488)

2-daagse privé tour China

Dag 1: Guilin - Ping'an
Vanuit Guilin wordt u bij uw hotel opgehaald door uw chauffeur en reist u door een schitterend berglandschap naar Longshen. Beroemd om zijn terrasvormige Drakensrug rijstvelden die zich uitstrekken zover het oog kan zien. Deze rijstvelden staan lokaal bekend onder de naam Longji. Een sprookjesachtig decor!

U overnacht in het authentieke dorpje Ping 'an. Het dorp is niet te bereiken per auto, dus is het een klein half uur wandelen naar het pittoreske dorp, met zijn kleurrijke kraampjes en houten huizen. Hier wonen de Yao minderheden. De vrouwen van de Yao zijn beroemd om hun ontzettend lange haren van soms wel 2 meter lang.

Bij aankomst kunt u een leuke trekking maken dwars door de rijstvelden naar dorpje, waar de Miao minderheden volgens eeuwenoude tradities leven. Zij staan bekend om hun prachtige borduurwerk en zilveren sieraden. Overnachting in een eenvoudig, maar sfeervol guesthouse, waar u heerlijk lokaal kunt eten!

Dag 2: Ping'an - Guilin
Na een vroeg ontbijt kunt u naar de top van de berg lopen, om een onvergetelijk schouwspel te ervaren van opkomende zonnestralen over de rijstvelden. Transfer terug naar Guilin.


Rijstterrassen in China

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel