Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€851,-

per persoon vanaf

Tour: De wonderbaarlijke wereld van Zhangjiajie National Park

(T-CN-0454)

4-daagse individuele tour China

Dag 1: Zhangjiajie National Park
Aankomst in de wonderlijke natuur van Zhangjiajie National Park, omringd door imponerende rotsformaties en diepe dalen. Je hebt transfer naar je hotel, waar je de rest van de dag het lokale stadje kunt ontdekken afhankelijk van je aankomst tijd. In de avond kun je optioneel genieten van een traditionele acrobatische show. Je verblijft 3 nachten in een 4* hotel.

Dag 2: Tianzi Mountain & Yuanjiajie
Na het ontbijt vertrek je naar de reusachtige en indrukwekkende Tianzi Mountain. Je wordt getrakteerd op panoramische vergezichten over de maagdelijke natuur van Wuling Mountains. Zover het oog reikt zijn er grillige rotspunten en diepe kloven. Via een ingenieus systeem van bergliften en shuttle busjes en prachtige bergpaden bezoek je in de middag het prachtige gebied rondom Yuanjiajie. Hier bezoek je onder andere uitkijkpunten zoals het romantisch klinkende "De Eerste Brug onder de Zon". Deze regio is gebruikt als decor voor de Hollywood film Avatar.

Dag 3: Tianmen Mountain
Vandaag wacht je een hoogtepunt op Tianmen Mountain. Dit is absoluut niet geschikt voor mensen met hoogte vrees, maar anders een onvergetelijke tocht. Je vertrekt per langste kabelbaan ter wereld naar de top van de berg.

Tegen de hoge bergwanden aan is er deels een glazen pad gemaakt, waarbij je letterlijk zeer bewust bent van de enorme dieptes van de natuur om je heen. De aanblik op de Poort naar de Hemel, een opening de berg, maakt je bezoek aan een onbekend maar fabelachtig mooie deel van China compleet.

Dag 4: Huanglong Grotten – Vertrek
Na een vroeg ontbijt, bezoek je de grootste grot van Azië; Huanglong. De grot wordt ook wel Yellow Dragon Cave genoemd. Deze enorme grot heeft een ongekende schoonheid aan vreemd gevormde stalactieten en stalagmieten. Op het einde maak je nog een boottocht in de grot op de ondergrondse rivier.
Afhankelijk van je volgende bestemming kun je 's avonds doorvliegen.


Kabelbaan op de Tianmen berg

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel