Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€836,-

per persoon vanaf

Tour: De wonderbaarlijke wereld van Zhangjiajie National Park

(T-CN-0454)

4-daagse individuele tour China

Dag 1: Zhangjiajie National Park
Aankomst in de wonderlijke natuur van Zhangjiajie National Park, omringd door imponerende rotsformaties en diepe dalen. U heeft transfer naar uw hotel, waar u de rest van de dag het lokale stadje kunt ontdekken afhankelijk van uw aankomst tijd. In de avond kunt u optioneel genieten van een traditionele acrobatische show. U verblijft 3 nachten in een 4* hotel.

Dag 2: Tianzi Mountain & Yuanjiajie
Na het ontbijt vertrekt u naar de reusachtige en indrukwekkende Tianzi Mountain. U wordt getrakteerd op panoramische vergezichten over de maagdelijke natuur van Wuling Mountains. Zover het oog rijkt zijn er grillige rotspunten en diepe kloven. Via een ingenieus systeem van bergliften en shuttle busjes en prachtige bergpaden bezoekt u in de middag het prachtige gebied rondom Yuanjiajie. Hier bezoekt u onder andere uitkijkpunten zoals het romantisch klinkende "De Eerste Brug onder de Zon". Deze regio is gebruikt als decor voor de Hollywood film Avatar.

Dag 3: Huangshi Village
Vandaag gaat u per kabelbaan naar het eeuwenoude en pittoreske dorp Huanghsi, met zijn opvallende hangende huizen. Ook hier wordt u omringd door een ongelofelijk mooi landschap en wandelt u o.a. naar het Paviljoen van de Zes Wonderen en De Gouden Zweep Beek.

Dag 4: Huanglong Grotten – Tianmen Mountain - Vertrek
Na een vroeg ontbijt, bezoekt u de grootste grot van Azië; Huanglong. De grot wordt ook wel Yellow Dragon Cave genoemd. Deze enorme grot heeft een ongekende schoonheid aan vreemd gevormde stalactieten en stalagmieten. Op het einde maakt u nog een boottocht in de grot op de ondergrondse rivier.

Vervolgens wacht u letterlijk nog een hoogtepunt op Tianmen Mountain. Dit is absoluut niet geschikt voor mensen met hoogte vrees, maar anders een onvergetelijke tocht. U vertrekt per langste kabelbaan ter wereld naar de top van de berg.

Tegen de hoge bergwanden aan is er deels een glazen pad gemaakt, waarbij u letterlijk zeer bewust bent van de enorme dieptes van de natuur om u heen. De aanblik op de Poort naar de Hemel, een opening de berg, maakt uw bezoek aan een onbekend maar fabelachtig mooie deel van China compleet. Afhankelijk van uw volgende bestemming kunt u 's avonds doorvliegen.


Kabelbaan op de Tianmen berg

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel