Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

Tour: De Gekleurde Meren van Jiuzhaigou National park

(T-CN-0489)

3-daagse privé tour China

Dag 1: Chengdu - Jiuzhaigou
Transfer in de ochtend van uw hotel in Chengdu naar de luchthaven voor uw vlucht naar Jiuzhaigou. Hier wordt u opgewacht door uw chauffeur, die u naar uw hotel brengt.

Vervolgens maakt u een tocht van circa. 2 uur (60 km) naar de Huanglong tempel die werd gebouwd in de Ming-dynastie. Het is een tempelcomplex op 3,5 km afstand van de ingang van de Huanglong Vallei. De tempel wijst op een combinatie van prachtig natuurlijk uitzicht en rijke religieuze cultuur en toont vele facetten van de integratie van het taoïsme en het boeddhisme. De tempel is gelegen aan de voet van Snow Treasure Peak en de majestueuze Mt. Minshan. U bezoekt de spectaculaire gekleurde terras-vijvers en de vloeiende zwembaden van de waterval. Deze is bekend om zijn 8 schitterend gekleurde meren en warmwaterbronnen, met op de achtergrond met sneeuw bedekte bergen. Na de tour is het nog circa 3 uur terug rijden naar uw hotel.

Dag 2: Jiuzhaigou National Park
Na het ontbijt transfer naar Jiuzhaigou National Park.
Dit nationale park ligt in de Minshan gebergte en is wereldberoemd om zijn legendarische blauwe en groene meren, spectaculaire watervallen en zijn unieke flora en fauna. Het werd uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site.

De naam Jiuzhougou refereert naar de negen dorpen in de vallei. De dorpen werden oorspronkelijk bewoond door Tibetanen en Qiang-families. Door het hele park rijden er bussen naar de beroemdste meren en bezienswaardigheden, maar door het park zijn ook goede wandelpaden aangelegd, waardoor u prachtige tochten kunt maken. Hoogtepunten zijn Panda Lake en Pearl Falls. De meren zijn stuk voor stuk uniek door de prachtige kleuren van felblauw, jadegroen tot zelfs rood, maar ook door hun feeërieke verschijning te midden van diepe wouden.

Met de parkbussen zijn er 4 verschillende routes naar de vier valleien die het park rijk is: Shuzheng Valley Tour, Rize Valley Tour, Zechawa Valley Tour en Zharu Valley Tour Route.

Dag 3: Jiuzhaigou - Chengdu
Transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Chengdu.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel