Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > China > Beijing stad tour
Vorige pagina

€100,-

per persoon vanaf

Tour: Beijing Stad Tour

(T-CN-0450)

Dagexcursie

Leuke pluspunten om te weten

  • Verboden Stad
  • Tempel van de Hemel
  • Zomerpaleis
Tijdens deze tour bezoekt u de hoogtepunten van Beijing. U neemt een kijkje in de indrukwekkende geschiedenis van China!

Allereerst gaat u naar de Verboden Stad, het best bewaarde keizerlijke paleis ter wereld! In 500 jaar tijd regeerden 24 keizers China vanuit het paleizencomplex van de Verboden Stad. De 'gewone' stervelingen mochten niet binnen de muren van de Verboden Stad komen. Het bestaat uit meer dan 9000 kamers en met name de uit de Qing dynastie komende architectuur is erg mooi.

Vervolgens bezichtigt u de Tempel van de Hemel, de grootste tempel van China. Volgens sommige kenners is dit het mooiste gebouw van China. Tijdens de Ming en Qing dynastieën was deze tempel een offertempel voor een goede oogst. De keizer kwam hier eens per jaar voor deze belangrijke staatsrite.

Tenslotte kunt u in de prachtige omgeving van het Zomerpaleis heerlijk rondwandelen en bij de tempel krijgt u een indruk van de belangrijkste religie van China; het boeddhisme. Het enorme complex bestaat uit vele tempels, paviljoenen, een groot meer en prachtige tuinen. Het is voor lange tijd het zomerpaleis van de keizerlijke familie geweest. Het was de lievelingsplek van Cixi, een keizerin die van achter de troon van haar kleine neefje het land met ijzeren hand regeerde.

Let op: De Verboden Stad is op maandag altijd gesloten.


Tempel in de Verboden Stad, Peking
Tempel van de Hemel in Peking

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel