Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Canada > Zwarte beren in quebec > Dag tot dag
Vorige pagina

€187,-

per persoon vanaf

Tour: Zwarte beren in Québec

(T-CA-8103)

2-daagse tour vanuit Saint-Mathieu-du-Parc

Dag 1: Aankomst Saint-Mathieu-du-Parc
Deze tour start in Saint-Mathieu-du-Parc, dat ten zuidwesten van de stad Québec en op de rand van het nationale park La Mauricie ligt.

Je checkt in bij een eenvoudige herberg en bent ’s middags vrij om zelf een wandeling door de prachtige natuur van het park te gaan maken. Qua accommodatie kun je kiezen uit een kamer met gedeelde badkamer, een kamer met privé-badkamer of liever iets originelers? Kies dan voor een tipi, oftewel een indianentent. Prijzen hiervoor zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Aan het eind van de dag ontmoet je de gespecialiseerde natuurgids die je mee zal nemen voor de eerste excursie. Na een korte wandeling kom je aan bij een hideout, een speciale afgeschermde hut, waar vandaan je veilig zwarte beren kunt observeren. Het La Mauricie NP heeft de hoogste concentratie zwarte beren ter wereld, waardoor de kans om de dieren te zien zelfs tot 95% is.

Dag 2: Vertrek Saint-Mathieu-du-Parc
Vandaag een vroege start van de dag. Na een eenvoudig ontbijt, vertrek je al rond 05.00 uur per kano het park in, zodat je in alle vroegte de prachtige natuur kunt zien ontwaken. Zo vroeg in de ochtend heb je ook de meeste kans om elanden te zien. De gids zal je ook een actieve beverdam laten zien en meenemen naar de beste plaatsen om dieren te zien.

Na terugkeer van deze excursie, kun je je nog even opknappen in je accommodatie, voordat je verder reist naar je volgende bestemming.
Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel