Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Canada > Zwarte beren in quebec > Dag tot dag
Vorige pagina

€143,-

per persoon vanaf

Tour: Zwarte beren in Québec

(T-CA-8103)

2-daagse tour vanuit Saint-Mathieu-du-Parc

Dag 1: Aankomst Saint-Mathieu-du-Parc
Deze tour start in Saint-Mathieu-du-Parc, dat ten zuidwesten van de stad Québec en op de rand van het nationale park La Mauricie ligt. U checkt in bij uw eenvoudige herberg en bent ’s middags vrij om zelf een wandeling door de prachtige natuur van het park te gaan maken. Qua accommodatie kunt u kiezen uit een kamer met gedeelde badkamer, een kamer met privé-badkamer of liever iets originelers? Kies dan voor een tipi, oftewel een indianentent. Prijzen hiervoor zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Aan het eind van de dag ontmoet u gespecialiseerde natuurgids die u mee zal nemen voor uw eerste excursie. Na een korte wandeling komt u aan bij een hideout, een speciale afgeschermde hut, waar vandaan u veilig zwarte beren kunt observeren. Het La Mauricie NP heeft de hoogste concentratie zwarte beren ter wereld, waardoor de kans om de dieren te zien zelfs tot 95% is.

Dag 2: Vertrek Saint-Mathieu-du-Parc
Vandaag een vroege start van de dag. Na een eenvoudig ontbijt, vertrekt u al rond 05.00 uur per kano het park in, zodat u in alle vroegte de prachtige natuur kunt zien ontwaken. Zo vroeg in de ochtend heeft u ook de meeste kans om elanden te zien. Uw gids zal u ook een actieve beverdam laten zien en meenemen naar de beste plaatsen om dieren te zien.

Na terugkeer van uw excursie, kunt u zich nog even opknappen in uw accommodatie, voordat u verder reist naar uw volgende bestemming.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel