Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€80,-

per persoon vanaf

Tour: Zee kajakken bij Tofino

(T-CA-8209)

Excursie vanuit Tofino

Leuke pluspunten om te weten

  • Peddel op een rustig tempo door de natuupracht van Clayoquot Sound
  • Zwarte beren langs de kust op zoek naar voedsel
  • Geen kajak ervaring nodig

Tofino ligt aan de rand van het Clayoquot Sound Biosphere Reserve dat op UNESCO’S lijst van werelderfgoed staat. Clayoquot Sound bestaat uit een enorm regenwoud gebied begrensd door een grillige kustlijn vol inhammen oftewel inlets. Er leven vele dier- en plantsoorten waaronder zo’n 45 bedreigde soorten.

Je kajak avontuur begint bij eb vanaf het strand, waarna je op weg gaat naar Meares Island. Er wordt een rustig tempo aangehouden, zodat deze excursie voor iedereen geschikt is en je genoeg tijd hebt om onderweg je ogen uit te kijken. Als je geluk hebt, zie je misschien wel een zwarte beer op het strand die onder de stenen op het strand op zoek is naar krabbetjes, schelpen en andere lekkere hapjes.

De gids zal je onderweg van alles vertellen over de prachtige omgeving en haar planen en dieren. Behalve kajakken, zul je ook een korte wandeling maken over de “Big Tree Trail” waar je de imposante reuzen van het bos van dichtbij kunt bekijken.
Belangrijk
Deze excursie wordt in kleine internationale groepjes uitgevoerd. Tofino is een populaire verblijfsplaats voor veel toeristen, waardoor de hotels en excursies snel volgeboekt kunnen raken, met name in het hoogseizoen. Vroeg boeken is dus aan te raden!

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel