Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€93,-

per persoon vanaf

Tour: Walvissen spotten bij Tofino

(T-CA-8207)

Excursie vanuit Tofino

Leuke pluspunten om te weten

  • Boottocht op zoek naar walvissen
  • Keuze uit een overdekte boot of snelle open boot

Tofino Whale Watching tour

Ga op walvissen excursie vanuit het relaxte Tofino, aan de westzijde van Vancouver Island. Het ligt daarmee langs de migratie route van grijze walvissen die van Mexico tot aan Alaska loopt. Er wordt geschat dat jaarlijks zo’n 20.000 dieren de lange tocht maken vanaf het Baja Peninsula waar ze hun kalfjes krijgen tot aan de Bering Zee bij de poolcirkel. Deze dieren zijn hier dus vrijwel het gehele jaar te spotten. Daarnaast heb je een goede kans om andere dieren waaronder bultrug walvissen, zeeleeuwen, otters en visarenden te zien. En als je veel geluk hebt leven er ook orka’s in dit gebied die je kunt zien.

Tijdens deze excursie verken je Clayoquot en Barkley Sound met haar prachtige kustlijn en vele inhammen. De naturalist die aan boord is tijdens iedere excursie kan je alles vertellen over de dieren en hun leefgebied. Je hebt de keuze om per grotere overdekte boot, waarbij je zowel binnen als buiten kunt zitten of per snellere open zodiac speedboot te gaan. Aan jou de keuze hoe je deze tocht wilt ervaren!
Belangrijk
Deze excursie wordt meerdere keren per dag uitgevoerd in kleine internationale groepjes uitgevoerd. Tofino is een populaire verblijfsplaats voor veel toeristen, waardoor de hotels en excursies snel volgeboekt kunnen raken, met name in het hoogseizoen. Vroeg boeken is dus aan te raden!

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel