Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€75,-

per persoon vanaf

Tour: Walvissen en orka’s bij Victoria

(T-CA-8205)

Excursie vanuit Victoria

Leuke pluspunten om te weten

  • Boottocht op zoek naar walvissen en orka’s
  • Keuze uit een overdekte boot of snelle open boot
  • Meerdere vertrekken per dag
In het zuidelijke puntje van Vancouver Island ligt de hoofdstad Victoria. Behalve dat City of Gardens een prima plaats is om te verblijven, is het ook één van de beste plaatsen op Vancouver Island om zowel walvissen als orka’s te zien. Tussen Victoria en het vasteland liggen de San Juan Eilanden, waar u van april t/m oktober een zeer goede kans heeft om de dieren te spotten.

Er leven verschillende orka families in de wateren, maar ook bultrug walvissen, grijze walvissen, kleinere walvissoorten, verschillende soorten dolfijnen, zeeleeuwen en zeearenden worden hier regelmatig gespot. Daarnaast is het een fantastisch mooie omgeving waar de zee meestal rustig is en u kunt genieten van de prachtige kustlijnen. De naturalist die aan boord is tijdens iedere excursie kan u alles vertellen over de dieren en hun leefgebied.

Deze excursie wordt uitgevoerd per grotere half overdekte catamaran boot, waarbij u zowel binnen als buiten kunt zitten of per snellere open speedboot. Aan u de keuze hoe u deze tocht wilt ervaren!
BelangrijkDeze excursie wordt meerdere keren per dag uitgevoerd in kleine internationale groepjes uitgevoerd.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel