Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Canada > Kamperen en kanoen in algonquin > Dag tot dag
Vorige pagina

€433,-

per persoon vanaf

Tour: Kamperen en kanoen in Algonquin

(T-CA-8105)

3-daagse tour vanuit Huntsville of Toronto

Dag 1: Aankomst Algonquin
Deze tour start bij de ingang van het park, zo’n 3 uur rijden ten noorden van de stad Toronto. U kunt met uw huurauto heel vroeg vertrekken en hier zelf naar toe rijden. Of u kunt de nacht van tevoren in bijvoorbeeld Huntsville overnachten. Het is ook mogelijk om transfers vanuit Toronto bij te boeken, zodat u niet zelf naar het park hoeft te rijden.

Na de kennismaking met uw gids en medereizigers gaat u op pad. U krijgt een uitgebreide uitleg over uw kano en de juiste peddeltechnieken, voordat u op weg gaat. Door de wisselende natuur en veel moeras en water is Algonquin een perfecte plaats om te kanoën. Al peddelend neemt u de natuur in zich op en onderweg kunt u stoppen voor een verfrissende duik in het heldere water.

Aan het eind van de middag komt u aan bij uw kampeerplaats. U zet de tentjes op, waarna u een beetje kunt uitrusten terwijl uw gids een heerlijk maaltje bereid. De kampeerplaats beschikt over picknickbankjes, een vuurplaats voor een gezellig kampvuur en beerproof containers om voedsel veilig op te bergen. Meer heeft u niet nodig voor een werkelijk onvergetelijke overnachting!

Dag 2: Algonquin Provincial Park
Vandaag heeft u een volle dag om de omgeving te gaan verkennen in uw kano. Algonquin is door het vele water en moerasgebied een hele goede plaats om elanden te spotten, maar ook diverse andere dieren zoals beren, bevers en vele vogelsoorten. En met veel geluk valt u ’s avonds in slaap met het geluid van een groep wolven die huilen naar de maan.

Dag 3: Vertrek Algonquin
Na een ontspannen ontbijt worden de kampeerspullen weer opgeruimd en in de kano’s geborgen.

U peddelt weer terug naar het startpunt van uw kanotocht. Houdt onderweg uw ogen goed open, want u weet nooit wat u nog tegenkomt. Terug bij de weg, laadt u de kano’s uit en neemt u afscheid van uw gids en medereizigers.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel