Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€1079,-

per persoon vanaf

Tour: Highlights Oost-Canada

(T-CA-8013)

16-daagse autorondreis Canada (excl. vlucht)

Leuke pluspunten om te weten

  • Bruisend Toronto en nabijgelegen Niagara Falls
  • Meren, moerrassen en bergen
  • Elanden en zwarte beren spotten
  • Sfeervolle steden Ottawa, Québec en Montréal
  • Wateren rondom de Thousand Islands
Deze autorondreis door het oosten van Canada, geeft u veel vrijheid om met uw eigen huurauto het land te verkennen. De reis combineert de sfeervolle steden met de uitgestrekte natuur, meren en bergen die u hier vindt.

De reis start in het bruisende Toronto, een stad met een indrukwekkende skyline waar van alles te doen is. Wandel door de straatjes van het oude Toronto, bezoek een museum of theater of ga wandelen in het park of aan een stadsstrand. De wereldberoemde Niagara Falls kunt u ook gemakkelijk vanuit Toronto bezoeken.

U verlaat de drukte van Toronto en na zo’n 3 uur rijden, bevindt u zich middenin de uitgestrekte bossen, moerassen en meren van het Algonquin Provincial Park. Door de wisselende natuur en veel moeras en water is Algonquin dé plaats om elanden te spotten.

Uw volgende stop is de hoofdstad van Canada, Ottawa, waar de Parliament Hill het uitzicht domineert en door de ligging op de grens tussen Ontario en Québec, de Franse invloeden al voelbaar worden. Daarna trekt u de Laurentian Mountains in, een gebied van bergen en meren waar u heerlijk kunt wandelen en kanoën en verblijft in een sfeervolle lodge.

Québec is de hoofdstad van deze Franstalige provincie en ligt aan de Saint Lawrence rivier. De stad heeft een oud centrum waar u zich even terug in de tijd waant. Vanuit Québec kunt u ook naar Tadoussac rijden, één van de beste plaatsen van Oost-Canada voor walvistochten.

De volgende Franse stad is Montréal. Gelegen op een eiland in de Saint Lawrence rivier is de stad een bijzondere combinatie tussen moderne wolkenkrabbers en een sfeervol oud centrum met daaronder La Vie Souterraine, oftewel de ondergrondse stad.

U volgt de kust van het enorme Ontario Meer terug naar Toronto en komt onderweg langs de Thousand Islands regio, waar u een boottocht langs de vele eilandjes kunt maken.
Parliament hill Ottawa
Skyline Toronto bij zonsondergang
de Niagara Falls van dichtbij zien
Winkelstraat in Quebec City
WAT KUNT U VERWACHTEN?
- Gegarandeerd vertrek
- Veel vrijheid
- Verblijf in middenklasse hotels

Let op: de huurauto is nog niet bij de prijs inbegrepen.

Dagelijks vertrek mogelijk

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel