Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€107,-

per persoon vanaf

Tour: Helikopter vlucht over de Niagara Falls

(T-CA-8228)

Excursie vanuit Niagara Falls

Leuke pluspunten om te weten

  • Rondvlucht per helikopter
  • Vlieg over de beroemde Niagara Falls

Op ca. 1.5 uur rijden vanaf Toronto vind je de waarschijnlijk beroemdste watervallen ter wereld: de Niagara Falls. Half op Canadees en half op Amerikaans grondgebied, zijn de watervallen een van de mooiste natuurwonderen van het Amerikaans continent. Niagara bestaat uit 3 delen: De American Falls, de Bridal Falls en het beroemde plaatje de Horseshoe Falls. De Niagara Falls zijn niet zo zeer de hoogste waterval, maar wat het werkelijk spectaculair maakt, is de hoeveelheid water die zich hier bulderend een weg naar beneden stort.

Om werkelijk een plaatje in vogelvlucht van dit natuurwonder te krijgen, is het mogelijk om per helikopter over het bulderende water te vliegen. De vlucht duurt ca. 10 minuten en voert je over de Niagara River, de Whirlpool Rapids, Rainbow Bridge en natuurlijk de watervallen zelf. Het uitzicht is fantastisch en bij helder weer kun je zelfs Toronto en Lake Eyrie zien liggen.
Belangrijk
Dagelijks vertrekken er vele helikopters vanuit Niagara Falls vanaf 09.00 uur tot zonsondergang. Wij zullen een bepaalde tijd voor je reserveren voor vertrek van de rondvlucht. Zorg dat je ruim van tevoren aanwezig bent, zodat je nog even kunt rondkijken en er genoeg tijd is voor de veiligheidsbriefing.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel