Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€1258,-

per persoon vanaf

Tour: Grizzly beren van Knight Inlet

(T-CA-8100)

3-daagse tour vanuit Campbell River

Leuke pluspunten om te weten

  • Bekijk enorme grizzly beren van dichtbij
  • Verblijf op sfeervolle drijvende lodge middenin de natuur
  • Prachtige vlucht per watervliegtuig

Tour vanaf Vancouver Island


De kust tussen Vancouver Island en het vasteland van Canada bestaat uit verschillende moeilijk te bereiken fjorden en inhammen, oftewel de Inlets. De Knight Inlet is de grootste fjord van het gebied en loopt vanaf de Johnstone Strait zo’n 100 km landinwaarts. Hier vind je nog de pure wildernis van Canada, vol uitgestrekte regenwouden en dieren. Het is dan ook niet gek dat dit het leefgebied van vele grizzly beren is.

Uniek verblijf in de Knight Inlet Lodge


De bijzondere drijvende accommodatie Knight Inlet Lodge ligt verborgen in de Glendale Cove, zo’n 80 km de fjord in en is alleen per watervliegtuig bereikbaar. De lodge heeft slechts 18 kamers en biedt prima faciliteiten. Tijdens een verblijf hier maak je begeleide excursies door het regenwoud en krijg je zo de unieke kans om de enorme grizzly beren van dichtbij te bekijken terwijl ze op zoek zijn naar hun dagelijkse kostje.

De excursies worden veelal per boot gedaan of je kunt de dieren vanaf speciale platforms bekijken. En behalve grizzly excursies, ga je ook samen met een gids zeekajakken langs de mooie kusten op zoek naar ander wildlife.
Wat kun je verwachten?
- Uniek verblijf op drijvende lodge
- Vervoer per watervliegtuig en per boot
- Persoonlijk karakter
- Begeleiding van een ervaren Engelssprekende gids
- Alle maaltijden en genoemde excursies inbegrepen

Belangrijke informatie
De Knight Inlet Lodge is van eind mei t/m half oktober geopend. Tijdens deze periode worden er beren gespot, echter de beste tijd om grizzly beren te zien is van eind augustus t/m half oktober, wanneer de zalmtrek is.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel