Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Canada > Grizzly beren van knight inlet > Dag tot dag
Vorige pagina

€1084,-

per persoon vanaf

Tour: Grizzly beren van Knight Inlet

(T-CA-8100)

3-daagse tour vanuit Campbell River

Dag 1: Aankomst Campbell River
Deze tour start in het hotel in Campbell River. Hier kunt u in de loop van de dag inchecken voor uw verblijf. Uw hotel ligt aan de waterkant en beschikt over gratis parkeergelegenheid, zodat u gemakkelijk uw huurauto hier kunt laten tijdens uw verblijf in Knight Inlet.

Dag 2: Campbell River - Glendale Cove
Vandaag gaat uw avontuur beginnen. U reist per watervliegtuig naar de sfeervolle Knight Inlet Lodge, een drijvende accommodatie middenin de uitgestrekte natuur van de gelijknamige fjord. Met slechts 18 kamers heeft de lodge een knusse sfeer en zult u zich er meteen thuis voelen. Uw kamer beschikt over een eigen badkamer met douche.

De Knight Inlet fjord is één van de beste plaatsen ter wereld om enorme grizzly beren te zien. U zult samen met een gespecialiseerde gids op zoek gaan naar deze dieren en ze van dichtbij observeren. Uw gids kan u alles vertellen over de prachtige natuur, de beren en hun gedrag en natuurlijk ook van alle andere dieren die in dit gebied leven. De excursies worden veelal per boot uitgevoerd, zodat een normale conditie genoeg is om te kunnen deelnemen. Houdt er wel rekening mee dat er soms stukjes over land over ongelijke en soms glibberige ondergrond gaan, dus zorg voor goede schoenen.

Behalve de berenexcursie zult u ook een korte cruise door de Glendale Cove maken (mits het weer het toestaat) langs stijle rotswanden waar watervallen vanaf klateren.

’s Avonds aan het diner kunt u de gidsen al uw vragen stellen en zullen zij hun uitgebreide kennis van het gebied met u delen.

Dag 3: Glendale Cove - Campbell River
Wanneer u voor de 3-daagse tour kiest, keert u vandaag met het watervliegtuig weer terug naar Campbell River. U wordt afgezet bij het hotel waar u gestart bent, waar dit arrangement eindigt.

U kunt ook voor een meerdaagse tour kiezen, waarbij het vanaf 5 dagen mogelijk is om een bijzondere excursie op zoek naar orka’s toe te voegen. Prijzen hiervoor zijn op aanvraag verkrijgbaar.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel