Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Canada > Fietsen over de blueberry route > Dag tot dag
Vorige pagina

€273,-

per persoon vanaf

Tour: Fietsen over de Blueberry Route

(T-CA-8102)

3-daagse tour vanuit Alma

Dag 1: Alma - Métabétchouane (ca. 44 km)
Deze tour start bij het verzamelpunt in Alma, een plaatsje dat op zo’n 2 uur ten noorden van de stad Québec ligt. Je kunt vroeg op weg gaan vanuit Québec of als je iets rustiger aan wilt doen, dan kunnen wij een overnachting in Alma voor je regelen.

Bij het verzamelpunt krijgt je je fiets, de uitleg van de route van vandaag en hier kun je de bagage achterlaten. Daarna stapt je op de fiets en ga je op weg voor het eerste traject over de Blueberry Route naar het plaatsje Métabétchouane.

Neem je tijd en geniet van het uitzicht onderweg. Bij aankomst in Métabétchouane zal de baggage al klaar staan in je accommodatie.

Dag 2: Métabétchouane - Roberval (ca. 40 km)
Na een heerlijk ontbijt in je B&B ga je weer verder naar de volgende overnachtingsplaats: Roberval.

Je fietst langs akkers en weides, door bossen en gezellige dorpjes en langs kleine strandjes waar je kunt stoppen voor een verfrissende plons. Je zult merken waarom de route Blueberry Route heet, door de vele bosbessen die zowel wild groeien als worden verbouwd en overal in worden verwerkt. Proef ze vers geplukt langs de kant van de weg of verwerkt in taarten, chocola of lokale wildgerechten.

Dag 3: Roberval - Alma (ca. 35 km)
Alweer de laatste dag van je fietsavontuur door het oosten van Canada. Je fietst terug naar het plaatsje Saint-Félicien en kunt onderweg een stop maken bij Val Jalbert Heritage Village. Vanuit Saint-Félicien word je per shuttlebus teruggebracht naar Alma, waar deze tour eindigt.
Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel