Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Canada > Fietsen over de blueberry route > Dag tot dag
Vorige pagina

€258,-

per persoon vanaf

Tour: Fietsen over de Blueberry Route

(T-CA-8102)

3-daagse tour vanuit Alma

Dag 1: Alma - Métabétchouane (ca. 44 km)
Deze tour start bij het verzamelpunt in Alma, een plaatsje dat op zo’n 2 uur ten noorden van de stad Québec ligt. U kunt vroeg op weg gaan vanuit Québec of als u iets rustiger aan wilt doen, dan kunnen wij een overnachting in Alma voor u regelen.

Bij het verzamelpunt krijgt u uw fiets, de uitleg van de route van vandaag en hier kunt u uw bagage achterlaten. Daarna stapt u op de fiets en gaat op weg voor uw eerste traject over de Blueberry Route naar het plaatsje Métabétchouane.

Neem uw tijd en geniet van het uitzicht onderweg. Bij aankomst in Métabétchouane zal uw baggage al klaar staan in uw accommodatie.

Dag 2: Métabétchouane - Roberval (ca. 40 km)
Na een heerlijk ontbijt in uw B&B gaat u weer verder naar uw volgende overnachtingsplaats: Roberval.

U fietst langs akkers en weides, door bossen en gezellige dorpjes en langs kleine strandjes waar u kunt stoppen voor een verfrissende plons. U zult merken waarom de route zo heet, door de vele bosbessen die zowel wild groeien als worden verbouwd en overal in worden verwerkt. Proef ze vers geplukt langs de kant van de weg of verwerkt in taarten, chocola of lokale wildgerechten.

Dag 3: Roberval - Alma (ca. 35 km)
Alweer de laatste dag van uw fietsavontuur door het oosten van Canada. U fietst terug naar het plaatsje Saint-Félicien en kunt onderweg een stop maken bij Val Jalbert Heritage Village. Vanuit Saint-Félicien wordt u per shuttlebus teruggebracht naar Alma, waar deze tour eindigt.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel