Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€64,-

per persoon vanaf

Tour: Fietsen in Vancouver: The Grand Tour

(T-CA-8202)

Excursie vanuit Vancouver

Leuke pluspunten om te weten

  • Actief op de fiets
  • Start vanuit een centraal punt in Downtown Vancouver
  • Uitstekend materiaal
Vancouver is gemoedelijke stad en bijzonder goed ingericht ook voor fietsers! Wat is dan ook een betere manier voor ons Hollanders om op de fiets te stappen en de vele leuke plekjes van deze stad te gaan verkennen.

Deze excursie start op een centraal verzamelpunt in Dowtown Vancouver. Na een korte uitleg, krijgt uw fiets en passende helm toegewezen en gaat u op weg. Er wordt op een relaxed tempo gereden, zodat deze excursie geschikt is voor vrijwel iedereen.

De start start in de prachtige natuur van Stanley Park, waar u langs het water fietst en zo een geweldig uitzicht heeft. Vanaf English Beach, één van de populairste stranden van de stad, neemt u een ferry naar Grandville Island. Hier bezoekt u de markt, waar werkelijk van alles verkocht wordt en heerlijk gegeten kan worden. Hier heeft u dan ook de gelegenheid om te lunchen.

Na de lunch gaat u op weg naar het Olympische dorp waar u kunt rondkijken. Daarna staat een bezoek aan het levendige Chinatown en haar Sun Yat Sen Park, waarna de tour eindigt in het historische deel van Vancouver: Gastown.
BelangrijkDeze excursie wordt dagelijks in kleine internationale groepjes uitgevoerd. De start is vanaf een centraal punt in Vancouver, waar u zelf naar toe kunt gaan.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel