Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Canada > Avontuur in algonquin ecolodge > Dag tot dag
Vorige pagina

€427,-

per persoon vanaf

Tour: Avontuur in Algonquin Ecolodge

(T-CA-8106)

3-daagse tour vanuit Huntsville of Toronto

Dag 1: Aankomst Algonquin
Aankomst in Algonquin Provincial Park, zo’n 3 uur rijden ten noorden van de stad Toronto. U kunt met uw huurauto vroeg vertrekken en hier zelf naar toe rijden. Het is ook mogelijk om transfers vanuit Toronto bij te boeken, zodat u niet zelf naar het park hoeft te rijden.

’s Middags bent u vrij en kunt u op eigen gelegenheid de omgeving gaan verkennen, een beetje ontspannen in de sauna van de lodge of een duik in het meer nemen. Rond zonsondergang stapt u in de kano en neemt een gids u mee het park in. In de schemering heeft u een goede kans om elanden of bevers te zien en het zal u verbazen hoe dichtbij u soms bij de dieren kunt komen in uw kano.

Terug in de lodge geniet u van een heerlijk diner, waarna u kunt gaan sterrenkijken op uw veranda.

Dag 2: Algonquin Provincial Park
Vandaag heeft u een volle dag om de omgeving te gaan verkennen. ’s Ochtends gaat u weer samen met uw gids in de kano op pad. ’s Middags bent u vrij en kunt u zelf gaan wandelen, zwemmen of vissen.

Algonquin is door het vele water en moerasgebied een hele goede plaats om elanden te spotten, maar ook diverse andere dieren zoals beren, bevers en vele vogelsoorten. En met veel geluk valt u ’s avonds in slaap met het geluid van een groep wolven die huilen naar de maan.

Dag 3: Vertrek Algonquin
Na een ontspannen ontbijt is het helaas alweer tijd om uit te checken en uw rondreis door Oost-Canada te vervolgen.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel