Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Cambodja > Go eco in cambodja > Dag tot dag
Vorige pagina

€306,-

per persoon vanaf

Tour: Go Eco in Cambodja

(T-KH-4633)

3-daagse tour

Dag 1: Phnom Penh-Chiphat
In de ochtend vertrekt u per taxi (zonder gids) naar Chiphat, in de Cardamom Mountains in het zuidwesten van Cambodja. Deze rit duurt circa 3 uur. Het laatste stukje naar het dorp Chiphat legt u af achterop een brommertaxi. Geniet van de mooie omgeving om u heen. In Chiphat wordt u verwelkomd door uw dorpsgids, die u uitleg geeft over wat u de komende dagen te wachten staat.

Na de lunch maakt u een ritje per mountainbike naar schitterende watervallen, waar u zich kunt ontspannen en kunt gaan zwemmen. U kunt ook met uw gids in de omgeving rondwandelen, waarbij hij u vertelt over de flora en fauna. U rijdt verder naar een uitzichtpunt, waar u hopelijk van een mooie zonsondergang kunt genieten. Weer terug in Chiphat is het tijd voor een diner die de gemeenschap heeft bereid. U overnacht vanavond in dit dorp bij mensen thuis in een eenvoudige homestay. Ervaar de nachtelijke sterrenhemel en de rust van een lokaal Cambodjaans dorp.

Dag 2: Chiphat
Vandaag maakt u een prachtige trekking of fietstocht door de natuur. U zult onder andere een aantal prachtige watervallen en een vleermuizengrot zien. U heeft ook de mogelijkheid tot een verfrissend dipje bij de watervallen, wat vooral op de hele warme dagen een welkome afkoeling zal zijn. Ook op de terugweg zult u volop van de natuur kunnen genieten. U overnacht weer in Chiphat.

Dag 3: Chiphat-Phnom Penh
Na het ontbijt verlaat u deze prachtige regio en wordt u weer teruggereden naar Phnom Penh, waar uw tour zal eindigen.


Routekaart


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel