Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Go Eco in Cambodja (T4633)

3-daagse tour


Dag 1: Phnom Penh-Chiphat
In de ochtend vertrekt u per taxi (zonder gids) naar Chiphat, in de Cardamom Mountains in het zuidwesten van Cambodja. Deze rit duurt circa 3 uur. Het laatste stukje naar het dorp Chiphat legt u af achterop een brommertaxi. Geniet van de mooie omgeving om u heen. In Chiphat wordt u verwelkomd door uw dorpsgids, die u uitleg geeft over wat u de komende dagen te wachten staat.

Na de lunch maakt u een ritje per mountainbike naar schitterende watervallen, waar u zich kunt ontspannen en kunt gaan zwemmen. U kunt ook met uw gids in de omgeving rondwandelen, waarbij hij u vertelt over de flora en fauna. U rijdt verder naar een uitzichtpunt, waar u hopelijk van een mooie zonsondergang kunt genieten. Weer terug in Chiphat is het tijd voor een diner die de gemeenschap heeft bereid. U overnacht vanavond in dit dorp bij mensen thuis in een eenvoudige homestay. Ervaar de nachtelijke sterrenhemel en de rust van een lokaal Cambodjaans dorp.

Dag 2: Chiphat
Vandaag maakt u een prachtige trekking of fietstocht door de natuur. U zult onder andere een aantal prachtige watervallen en een vleermuizengrot zien. U heeft ook de mogelijkheid tot een verfrissend dipje bij de watervallen, wat vooral op de hele warme dagen een welkome afkoeling zal zijn. Ook op de terugweg zult u volop van de natuur kunnen genieten. U overnacht weer in Chiphat.

Dag 3: Chiphat-Phnom Penh
Na het ontbijt verlaat u deze prachtige regio en wordt u weer teruggereden naar Phnom Penh, waar uw tour zal eindigen.


Vraag nu uw persoonlijke offerte op maat aan!


Routekaart
Foto's

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2017 333travel