Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Cambodja > Angkor wat tour > Dag tot dag
Vorige pagina

€173,-

per persoon vanaf

Tour: Angkor Wat Tour

(T-KH-0405)

4-daagse privé tour

Dag 1: Aankomst Siem Reap
In Siem Reap staat er een auto met chauffeur voor u klaar om u naar het hotel te brengen. Ondanks dat deze provincie tot de armste van Cambodja behoort, herbergt het wel het grootste tempelcomplex ter wereld: Angkor Wat. Dit complex is dan ook wereldberoemd. De rest van de dag heeft u ter vrije besteding in deze gezellige stad.

Dag 2: Excursie Angkor tempelcomplex
Na het ontbijt wordt u door opgehaald voor één van de hoogtepunten van uw vakantie: het bezichtigen van een aantal tempels van het indrukwekkende Angkor complex. Onder begeleiding van een Engelssprekende gids gaat u de meest belangrijke bezichtigen. Op het programma staat dan ook in ieder geval een bezoek aan Angkor Thom, The South Gate, Bayon, Ta Prom en natuurlijk de belangrijkste van allemaal: Angkor Wat. Maar ook de minder bekende Phimeanakas tempel, in een andere stijl gebouwd, en de Baphuon tempel, gewijd aan Shiva, zult u bezoeken.

Aan het eind van de middag kunt u vanaf de op een heuvel gebouwde tempel Pre Rup genieten van een schitterend uitzicht. Hopelijk kunt u hier bovendien een prachtige zonsondergang aanschouwen.

Optioneel kunt u in de avond een Apsara dansshow bijwonen met buffet diner.

Dag 3: Vrije dag Siem Reap
Deze dag kunt u zelf bepalen wat u wilt gaan doen. Uiteraard kunt u, na het ontbijt, nog een hele dag gaan besteden met het bezichtigen van andere jungletempels van het Angkor complex. Indien gewenst kan onze agent vervoer en een gids voor u regelen. Ook wanneer u geen tempels meer wilt bezichtigen, biedt Siem Reap maar ook de omgeving genoeg mogelijkheden voor een dag vol bezienswaardigheden.

Dag 4: Vertrek Siem Reap
Vandaag komt er een einde aan uw verblijf in Siem Reap. De chauffeur zal ervoor zorgen dat u ruim op tijd aanwezig bent op het vliegveld voor uw vlucht naar uw volgende bestemming.

Uiteraard is het ook mogelijk om nog enkele dagen in deze historische stad te verblijven of om per transfer naar de Thaise grens te gaan (optioneel). Deze avontuurlijke rit naar de Thaise grens zal ongeveer 3 uur in beslag nemen.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel