Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€85,-

per persoon vanaf

Tour: Angkor Wat excursie

(T-KH-0412)

Dagexcursie

Leuke pluspunten om te weten

  • De oude hoofdstad Angkor Thom
  • Het machtige Angkor Wat
  • Zonsondergang vanaf Pre Rup
Reis terug in de tijd, naar een andere wereld toen een andere cultuur hier het dagelijkse leven beheerste. Wandel tussen oude ruïnes en vang een glimp op van de oude gloriedagen.

In de ochtend wordt u per airco auto opgehaald bij uw hotel in Siem Reap en naar het Angkor tempelcomplex gereden. U bezoekt de voormalige hoofdstad Angkor Thom, de oude koninklijke stad die maarliefst 10 km2 beslaat. De stad is omgeven door een gracht en een muur met 5 toegangspoorten. Angkor Thom is vooral beroemd vanwege de Bayon tempel, met vele torens die versierd zijn met vriendelijke gezichten.

De volgende tempel is het imponerende Angkor Wat. Deze tempel is gebouwd door koning Suryavarman II en gewijd aan de hindoegod Vishnu. Van een afstand is de grandeur van de tempel al duidelijk, maar eenmaal binnen vallen de fijne details en het prachtige grafeerwerk op waarmee de tempel is versierd. Wandel langs de 800 meter lange galerij vol gravures van belangrijke gebeurtenissen en scènes uit de hindoe mythologie en bekijk de imposante torens.

Tenslotte gaat u naar Pre Rup om hier met een beetje geluk te genieten van een mooie zonsondergang over het omringende landschap

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel