Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Amerika > Sea world ticket
Vorige pagina

€89,-

per persoon vanaf

Tour: Sea World Ticket

(T-US-7025)

Sea World Orlando Ticket

Leuke pluspunten om te weten

  • Toegang tot het grootste zeedierenpark ter wereld
  • De sensationele show One Ocean met Shamu de orka
  • Spectaculaire achtbanen en attracties
Dit grootste zeedierenpark ter wereld is gevuld met entertainment voor het hele gezin. Seaworld® Orlando heeft meer dan 20 spectaculaire attracties en shows met onder andere dolfijnen, zeeleeuwen en orka’s.

Seaworld’s meest bekende attractie is ongetwijfeld de sensationele show ‘One Ocean’ met de orka Shamu in de hoofdrol. Geniet van een waar spektakel en leer tegelijkertijd meer over deze machtige zeezoogdieren. Een andere schitterende show is A’lure, the Call of the Ocean, vol met adembenemende acrobatiek, prachtige kostuums en fantastische speciale effecten.

Beleef ook een onvergetelijke ervaring bij Dolphin Cove, één van de grootste interactieve dolfijnenbassins ter wereld. Zorg dat u erbij bent wanneer ze de groep speelse tuimelaars gaan voeden. Maar zeker zo spectaculair is de Shark Encounter, waarbij u in een tunnel stapt en omgeven wordt door de ijzingwekkende inwoners van de Atlantische oceaan: barracuda’s en haaien.

In SeaWorld® vindt u naast vele shows en dieren ook zenuwslopende achtbanen zoals Manta, waarbij u als een enorme rog door het water spint, glijdt en vliegt. Bent u een adrenaline junk en durft u het aan om in te stappen in Orlando’s langste en snelste ‘vloerloze’ achtbaan? Kraken is een monster van een achtbaan! En tijdens de Wild Arctic Ride stapt u in een helikopter simulator en maakt u een spannende vlucht door de adembenemende, bevroren landschappen van de Noordpool. Hier komt u oog in oog te staan met ijsberen, walrussen, walvissen en zeehonden.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel