Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Amerika > Op zoek naar zwarte beren in sequoia > Dag tot dag
Vorige pagina

€347,-

per persoon vanaf

Tour: Op zoek naar Zwarte Beren in Sequoia

(T-US-7039)

3-daagse tour Sequoia NP

Dag 1: Aankomst Sequoia National Park
Het park dankt zijn naam aan de enorme mammoetbomen oftewel Sequoia's. In het Giant Forest, treft u de grootste bomen ter wereld. Sequoia National Park maakt deel uit van de Sierra Nevada. U treft er pure wildernis en natuur op zijn mooist.

Bergen en bossen vormen de perfecte habitat voor de Amerikaanse Zwarte Beer. Dit is de kleinste van de 3 berensoorten van Noord-Amerika. Uw berg lodge ligt midden in de natuur van het park. Prachtig gebouwd van cederhout en met rustieke uitstraling. Als het koel wordt in de avond wordt de open haard aangestoken en de keuken staat garant voor een heerlijke culinaire ervaring. Bovendien wordt de lodge omringd door een weergaloze natuur. Mocht u nog genoeg tijd hebben, kunt u een wandeling maken naar de mooie watervallen van Cascade Creek. U heeft 2 overnachtingen in Wuksachi Lodge.

Dag 2: Beren Spotten
Na een goed verzorgd ontbijt begint uw tour met de ranger. U komt op de mooiste plekken van het park zoals Moro Rock, Round Meadow, Tunnel en de wereldberoemde gigant General Sherman Tree. Intussen maakt u overal kans om de zwarte beer van nabijheid te ontdekken!
De middag is ter vrije besteding. Prachtige wandelpaden lonken om ontdekt te worden maar u kunt ook gaan paardrijden of vissen of gaan relaxen bij uw lodge.

Dag 3: Vertrek Sequoia National Park
Na het ontbijt vertrek naar uw volgende bestemming. U kunt deze tour eventueel combineren met onze fly & drives R California Dreaming en R Highlights of the Wild West.


een zwarte beer in het bos
Ruig berglandschap op Hawaii

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel