Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

Tour: Ongerepte schoonheid van Florida

(T-US-7068)

3-daagse tour Crystal River

Leuke pluspunten om te weten

  • Natuurlijke bronnen van Crystal River
  • Meer dan 200 soorten wildlife
  • Schilderachtige boottocht
Maak kennis met de ongerepte schoonheid van Florida tijdens deze 3-daagse tour naar Crystal River, een klein plaatsje gelegen aan Florida's "Nature Coast".

Crystal River is vernoemd naar de gelijknamige rivier, welke door een groot deel van het plaatsje stroomt. Hier vind je in de winter (november - maart) de grootste zeekoebevolking ter wereld. De manatees of ‘Gentile Giants’, zoals deze vriendelijke kolossen ook wel worden genoemd, worden aangetrokken door het relatief warme water van de natuurlijke bronnen.

Tijdens deze tour ga je van de gebaande paden af en maak je een schilderachtige boottocht op de Crystal River, waar naast zeekoeien meer dan 200 andere soorten wilde dieren en vogels kunnen worden gespot. Indien gewenst kun je optioneel met de bijzondere zeekoeien snorkelen in de ondiepe wateren, een ervaring om nooit te vergeten!

Je verblijft gedurende 2 nachten in een elegant eco-vriendelijk resort met uitgebreide faciliteiten, een uitstekende uitvalbasis om tot rust te komen en te genieten van al het natuurschoon dat deze omgeving te bieden heeft.
Zeekoeien Florida
Bijzonderheden:
In de winter (november - maart) maak je de meeste kans om zeekoeien te spotten, daar het water tijdens deze periode in de Golf van Mexico relatief koud is.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel