Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€1181,-

per persoon vanaf

Tour: Noordoost Amerika by Rail

(T-US-7103)

8-daagse landarrangement Amerika

Leuke pluspunten om te weten

  • Bezoek aan Boston, New York, Philadelphia en Washington
  • Hop on and Hop off pas in Boston, New York en Washington
  • Geweldige accommodatie met centrale locatie
  • Vervoer per Amtrak van stad naar stad
Tijdens deze 8-daagse reis bezoekt u de 4 beroemdste metropolen van Noordoost Amerika en reist u comfortabel met de Amtrak trein van stad naar stad. Uw reis begint in Boston. In deze levendige studentenstad treft u statige en indrukwekkende gebouwen uit een rijk verleden. Boston staat ook bekend om zijn Europese sferen. Dan reist u per trein in 4 uur naar New York.

New York een geweldige hippe en bruisende wereldstad. De stad kent ontelbaar veel bezienswaardigheden, geweldige winkelmogelijkheden en enorm veel entertainment. Ontdek New York met een leuke fietstocht door Central Park of woon een gospel optreden bij in Harlem of bekijk vanaf het Vrijheidsbeeld de skyline van New York! Uw hotel is zeer centraal gelegen in Manhattan.


Uw volgende stop is het historische en sfeervolle Philadelphia. Ideale stad om wandelend te ontdekken. Bezoek zeker de reusachtige klok "Liberty Bell" die staat voor de vrijheid van elke Amerikaan.

Per trein reist u tenslotte naar Washington D.C. De hoofdstad van Amerika is verassend met zijn leuke wijken met pleintjes vol boekwinkels en sfeervolle restaurants. Maar de stad is uiteraard wereld beroemd om zijn historische gebouwen, zoals het Witte Huis, The Capitol en FBI hoofdkantoor. Bovendien is deze machtige stad overgoten met een politiek sfeertje. U overnacht hier in een luxe hotel met een rijk verleden en waar vele wereldleiders hebben overnacht!

Tijdens deze reis ontvangt u ook voor Boston, New York en Washington een pas voor City Hop Off Tour, zodat u op eigen gelegenheid de hoogtepunten kunt bekijken.
Het Capitool in Washington D.C.
Gele taxi in New York City
WAT KUNT U VERWACHTEN?
- Gegarandeerd vertrek
- Veel vrijheid
- Verblijf in goede en centraal gelegen hotels

Dagelijks vertrek mogelijk
Dagelijks verlengen mogelijk

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel