Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Amerika > Mystiek sedona
Vorige pagina

€289,-

per persoon vanaf

Tour: Mystiek Sedona

(T-US-7055)

3-daagse tour Sedona

Leuke pluspunten om te weten

  • Weergaloze natuur van Sedona
  • Tocht naar de aardstralen
  • Picknick in de natuur
Sedona is zonder twijfel het best bewaarde geheim van Arizona. Het pittoreske stadje met leuke terrasjes en artistieke winkeltjes wordt omringd door vuur rode monolieten met de bijzondere namen, de Koffiepot, de Kathedraal en de Donder Berg. Aan de noord kant van Sedona ligt de adembenemende mooie en ruige Oak Creek Canyon. Bij zonsondergang lijken de grillig gevormde bergen in brand te staan, zo intens zijn de kleurschakeringen.

Al eeuwen gelden werd Sedona spirituele krachten toegekend door de lokale indianen. Er wordt beweerd dat nergens ter wereld de concentratie van aardstralen zo krachtig zijn als in Sedona. Om die reden is het ook de woonplaats van vele kunstenaars en sjamanen. Maar ook voor natuurliefhebbers en wandelaars heeft het gebied een ongekende aantrekkingskracht door zijn majestueuze natuurpracht.

Tijdens deze 3-daagse tour, maak je een bijzondere tocht door de ongebaande paden naar de locaties waar aardstralen voelbaar zouden zijn en los van het feit of je dat ook zo ervaart zal de natuur een ongelofelijke indruk maken. Je hebt 2 overnachtingen in het sfeervolle Sedona.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel