Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Amerika > Land van de amish > Dag tot dag
Vorige pagina

€236,-

per persoon vanaf

Tour: Land van de Amish

(T-US-7056)

3-daagse tour Bird-in-Hand

Dag 1: Aankomst in Bird-in-Hand
Aankomst in de wereld van de Amish. Afhankelijk van aankomst tijd kun je genieten van de winkeltjes en tuinen van de nabij gelegen Plain & Fancy Farm. Of je kunt genieten van de weldadige rust van het aangename Amish View Inn & Suites, waar je 2 nachten verblijft.

Dag 2: Amish regio
Vandaag maak je een stap terug in de tijd. Je begint de dag met een heerlijk uitgebreid ontbijt, waarbij je uit het raam de kinderen naar school ziet rennen in hun typische Amish kleding. Vervolgens begint je 2-uur durende tour om 10.45 uur.

Je maakt een prachtige route door de landelijke omgeving, je bezoekt de lokale bakker, komt langs de kleine school en je kunt de kunst van quilt, waar de Amish vrouwen zo beroemd om zijn, bewonderen. Vervolgens bezoek je ook een authentiek Amish huis. Fascinerend om te zien, hoe deze eeuwenoude levenswijze zo in tact nageleefd wordt.
In het Amish Experience theater ga je Jacob's Choice bekijken. Een boeiend toneelstuk over hoe een tiener de moeilijke keuze moet maken, deze levenswijze voort te zetten, of alles achter zich moet laten en kiezen voor de moderne wereld.

's Avonds ga je dineren in het beroemde Plain & Fancy Restaurant. Waar je kunt genieten van de heerlijke Amish keuken waar alles biologisch is verwerkt.

Dag 3: Vertrek Bird-in-Hand
Na een goed vullend ontbijt, kunt u nog gaan wandelen in het dorpje. Breng nog een bezoekje aan Canning Kitchen, waar ze heerlijke huisgemaakte jam verkopen en voortreffelijk ijs. Wellicht is een handgemaakte quilt ook een mooi souvenir als aandenken van deze bijzondere cultuur. Vertrek naar uw volgende bestemming.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel