Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Amerika > Key west adventure
Vorige pagina

€122,-

per persoon vanaf

Tour: Key West Adventure

(T-US-7066)

Halve dagtour Key West

Leuke pluspunten om te weten

  • Ontdek de wondere onderwaterwereld rondom Key West
  • Avontuurlijke kajaktocht
  • Ervaar een onvergetelijke zonsondergang
  • Gratis bier, wijn en frisdrank en diner op het strand
Breng de dag door zoals vele locals van Key West dat doen; op het water, boven het rif en op het strand. Je ontdekt waarom de zonsondergang hier zo beroemd is en je maakt kans om dolfijnen te spotten!

Aan het einde van de middag vertrek je naar de haven van Key West om aan boord te gaan van de Fury Catamaran. Vanaf de boot heb je prachtig zicht op de idyllische omgeving rondom het meest zuidelijke eiland van de Florida Keys. Een kijkje in de wondere onderwaterwereld rond het eiland mag niet ontbreken! Zet je snorkel op en aanschouw zelf de schoonheid van het koraalrif en haar inwoners. Je hoeft geen uitstekende zwemmer te zijn, de bemanning zal je begeleiden en voorzien van een snorkeluitrusting en een zwemvest indien gewenst.

Dan is het tijd om verder te varen naar één van de meest ongerepte stranden van Key West, gelegen op een afgelegen eiland. Houd onderweg je ogen open, want je weet maar nooit of je dolfijnen of een nieuwsgierige schildpad tegen komt. Op het strand wordt een heerlijke diner geserveerd met o.a. Cubaanse broodjes en pastasalade.

Hierna maak je een avontuurlijke kajaktocht op zoek naar verborgen plekken. Terwijl je de natuurlijke schoonheid van de omgeving aanschouwt, word je af en toe door de wind vooruit geduwd. Langzaam wordt het schemerig en kun je genieten van de omgeving vol veranderende kleurschakeringen terwijl de zon langzaam onder gaat.
Belangrijk!
Deze excursie wordt in een internationale groep uitgevoerd.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel