Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Amerika > Kamperen in magnifiek yosemite > Dag tot dag
Vorige pagina

€222,-

per persoon vanaf

Tour: Kamperen in Magnifiek Yosemite

(T-US-7037)

3-daagse tour Yosemite National Park

Dag 1: Aankomst Yosemite national Park
Aangekomen in Yosemite National Park ontvang je een plattegrond en informatie over het park. Plus een plattegrond hoe je Half Dome Village kunt bereiken en waar je canvas tent al klaar staat.

Hald Dome Village ligt in de bossen, vlakbij Glacier Point aan de Merced Rivier met uitzicht op de Half Dome. De tenten zijn voorzien van bedden met beddengoed en handdoeken. Douche en toilet zijn gedeelde faciliteiten. Het is niet mogelijk om te barbecuen i.v.m. de beren in de omgeving. Wel is er een restaurantje, Coffee Corner en een winkeltje aanwezig. Hiervandaan kun je prachtige wandelingen maken door de omgeving of een fiets huren. Je kunt ook een verfrissende duik nemen in het zwembad. Als de avond valt word je verrast door een sprankelende sterrenhemel en natuurgeluiden.

Let op: In het voorjaar of najaar kan het nog wel erg fris zijn 's nachts!

Dag 2: Yosemite National Park
De dag begint vroeg en de natuur om je heen ontwaakt. Het ontbijt wordt geserveerd in het restaurantje in Half Dome Village en dan begint de 2 uur durende Yosemite Valley tour. Je komt langs de mooiste punten en de ranger zal je tijdens deze tour in een open bus vertellen over de natuur en geschiedenis van Yosemite en interessante informatie geven over dieren die er leven. Van de roofdieren in Yosemite wordt de coyote het meest gezien, maar er zijn ook vele zwarte beren, roofvogels en volop eekhoorns, marmotten en brutale wasbeertjes.

Je komt o.a. langs Yosemite Falls, de hoogste waterval van Noord- Amerika, Glacier Point met een schitterende uitzicht en Tunnel View bij Wawona.

’s Middags is ter vrije besteding. Je kunt unieke wandelingen, fietstochten, paardrijd tochten en vogel spot tours maken.

Dag 3: Vertrek Yosemite National Park
Na het ontbijt kun je nog een laatste inspirerende wandeling maken, voordat je reis weer verder gaat. Je kunt deze tour eventueel ook combineren met onze fly & drives California Dreaming en Highlights of the Wild West.


Yosemite National Park

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel