Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Amerika > Kamperen in magnifiek yosemite > Dag tot dag
Vorige pagina

€220,-

per persoon vanaf

Tour: Kamperen in Magnifiek Yosemite

(T-US-7037)

3-daagse tour Yosemite National Park

Dag 1: Aankomst Yosemite national Park
Aangekomen in Yosemite National Park ontvangt u een plattegrond en informatie over het park. Plus een plattegrond hoe u Half Dome Village kunt bereiken en waar uw canvas tent al klaar staat.

Hald Dome Village ligt in de bossen, vlakbij Glacier Point aan de Merced Rivier met uitzicht op the Half Dome. De tenten zijn voorzien van bedden met beddengoed en handdoeken. Douche en toilet zijn gedeelde faciliteiten. Het is niet mogelijk om te barbequen i.v.m. de beren in de omgeving. Wel is er een restaurantje, Coffee Corner en een winkeltje aanwezig. Hiervandaan kunt u prachtige wandelingen maken door de omgeving of een fiets huren. U kunt ook een verfrissende duik nemen in het zwembad. Als de avond valt wordt u verrast door een sprankelende sterrenhemel en natuurgeluiden.

Let op: In het voorjaar of najaar kan het nog wel erg fris zijn 's nachts!

Dag 2: Yosemite National Park
De dag begint vroeg en de natuur om u heen ontwaakt. Het ontbijt wordt geserveerd in het restaurantje in Half Dome Village en dan begint de 2 uur durende Yosemite Valley tour. U komt langs de mooiste punten en de ranger zal u tijdens deze tour in een open bus vertellen over de natuur en geschiedenis van Yosemite en interessante informatie geven over dieren die er leven. Van de roofdieren in Yosemite wordt de coyote het meest gezien, maar er zijn ook vele zwarte beren, roofvogels en volop eekhoorns, marmotten en brutale wasbeertjes.

U komt o.a. langs Yosemite Falls, de hoogste waterval van Noord- Amerika, Glacier Point met zijn schitterende uitzicht en Tunnel View bij Wawona.

’s Middags is ter vrije besteding. U kunt unieke wandelingen, fietstochten, paardrijd tochten en vogelspottours maken.

Dag 3: Vertrek Yosemite National Park
Na het ontbijt kunt u nog een laatste inspirerende wandeling maken, voordat uw reis weer verder gaat. U kunt deze tour eventueel ook combineren met onze fly & drives R California Dreaming en R Highlights of the Wild West.


Yosemite National Park

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel