Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Amerika > In de voetsporen van elvis presley > Dag tot dag
Vorige pagina

€467,-

per persoon vanaf

Tour: In de Voetsporen van Elvis Presley

(T-US-7053)

4-daagse tour Memphis

Dag 1: Aankomst Memphis
Aankomst in Memphis. De stad van de blues, rock-'n-roll en soul. De stad is beroemd geworden door Elvis Presley en zijn huis Graceland, maar Memphis heeft nog veel meer te bieden. In de Sun Studio's hebben alle muzikale grootheden opnames gemaakt. Maar een bezoek aan het National Civil Rights Museum is interessant en zeer indrukwekkend.

Je hebt hier 3 overnachtingen in een sfeervol 4* hotel. Je wordt ontvangen met de zuidelijke gastvrijheid van Tennessee. In de avond is een bezoekje aan de levendige Beale Street de moeite waard, daar hier altijd bands optreden.

Dag 2: Graceland
Na het ontbijt begint je Elvis Experience Tour. Je kunt uw eigen tempo bepalen en je krijgt een audio gids mee in het Nederlands. Dwaal door het legendarische Graceland. Langs enorme collectie van foto's, video's, films en persoonlijke eigendommen. In de Hall of Gold zul je overdonderd worden door de vele gouden en platina albums die Elvis heeft ontvangen in zijn leven. Breng ook een bezoek aan zijn Automobile Museum met 33 auto's van The King, inclusief uiteraard de beroemde roze Cadillac. De totale tour duurt circa 3 uur. De rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 3: Sun Studio & Beale Street
Na een rustig ontbijt heb je tijd om te genieten van het mooie hotel. In de middag neem je de shuttle voor een rondleiding door Sun Studio. Hier werd blues en country muziek gemengd met Rock'n Roll als resultaat. In deze studio heeft Elvis ook zijn eerste elpee opgenomen. Overal in de studio word je herinnerd aan Elvis Presley. Tijdens de rondleiding worden er boeiende verhalen en de geschiedenis verteld van één van de meest succesvolle artiesten ooit! Je hebt ook volop gelegenheid om foto's te maken.

Hier vandaan is het leuk om naar Beale Street te wandelen. Hét hart van Memphis en met volop entertainment. Wij kunnen je 2 geweldige restaurants aanraden; Blues City Café en Rum Boogie Café. Proef de lokale specialiteiten, zoals de zuidelijke barbecue en geniet van de muziek! Vele bekendheden zijn je voor gegaan!

Dag 4: Vertrek Memphis
Na het ontbijt vertrek naar je volgende bestemming en met een geweldige ervaring rijker.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel