Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Amerika > In de voetsporen van elvis presley > Dag tot dag
Vorige pagina

€392,-

per persoon vanaf

Tour: In de Voetsporen van Elvis Presley

(T-US-7053)

4-daagse tour Memphis

Dag 1: Aankomst Memphis
Dit boetiekhotel in Memphis Tenessee kijkt uit op de rivier de Mississippi en ligt op enkele minuten rijden van het centrum Memphis. U wordt ontvangen met de zuidelijke gastvrijheid van Louisiana. U heeft hier 3 overnachtingen. In de avond is een bezoekje aan de levendige Beale street de moeite waard.

Dag 2: Graceland
Na het ontbijt begint uw Platinum Tour door Graceland. U kunt uw eigen tempo bepalen en u krijgt een audio gids mee in het Nederlands. Dwaal door het legendarische huis. Langs enorme collectie van foto's, video's, films en persoonlijke eigendommen. In de Hall of Gold zult u overdonderd worden door de vele gouden en platina albums die Elvis heeft ontvangen in zijn leven. Breng ook een bezoek aan zijn Automobile Museum met 33 auto's van The King, inclusief uiteraard de beroemde roze Cadillac. De totale tour duurt circa 3 uur. De rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 3: Sun Studio & Beale Street
Na een rustig ontbijt heeft u tijd om te genieten van het mooie hotel. In de middag neemt u de shuttle voor een rondleiding door Sun Studio. Hier werd blues en country muziek gemengd met Rock'n Roll als resultaat. In deze studio heeft Elvis ook zijn eerste elpee opgenomen. Overal in de studio wordt u herinnerd aan Elvis Presley. Tijdens de rondleiding worden er boeiende verhalen en de geschiedenis verteld van één van de meest succesvolle artiesten ooit! U heeft ook volop gelegenheid om foto's te maken.

Hier vandaan is het leuk om naar Beale Street te wandelen. Hét hart van Memphis en met volop entertainment. Wij kunnen u 2 geweldige restaurants aanraden; Blues City Café en Rum Boogie Café. Proef de lokale specialiteiten, zoals de zuidelijke barbecue en geniet van de muziek! Vele bekendheden zijn u voor gegaan!

Dag 4: Vertrek Memphis
Na het ontbijt vertrek naar uw volgende bestemming en met een geweldige ervaring rijker.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel