Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Amerika > Grand canyon by rail > Dag tot dag
Vorige pagina

€318,-

per persoon vanaf

Tour: Grand Canyon by Rail

(T-US-7058)

3-daagse tour vanuit Williams

Dag 1: Aankomst Williams
Afhankelijk van aankomsttijd kunt u het sfeervolle en historische plaatsje Williams in Arizona bezoeken met zijn leuke winkeltjes en traditionele diner restaurants. In de zomer kunt u ook een Wild West show bijwonen. Diner is vanavond inbegrepen in het Grand Depot Café. U heeft 2 overnachtingen in het karakteristieke Grand Canyon Railway Hotel.

Dag 2: Grand Canyon
De ochtend begint vroeg met een uitgebreid buffet ontbijt. Dan begint uw treinreis van 2,5 uur met de prachtig oude stoomtrein. De tocht van 65 miles brengt u langs verbluffend mooie landschappen en waant u zich in het decor van een wild west film. U arriveert vanaf de South Rim in de wonderlijk mooi natuur van de Grand Canyon.

De Canyon is een zeer brede en diepe kloof in het noorden van de Amerikaanse staat Arizona. In de loop van miljoenen jaren heeft het water van de Colorado deze kloof in het landschap doen ontstaan. De canyon is ongeveer 435 kilometer lang en heeft een breedte die varieert tussen 15 en 29 kilometer

U heeft 3,5 uur de tijd om te genieten van een van de mooiste natuurwonderen van de wereld. Dan vertrekt uw trein weer terug naar Williams. Diner is wederom inbegrepen.

Dag 3: Vertrek Williams
Na het ontbijt vertrek naar uw volgende bestemming.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel