Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€48,-

per persoon vanaf

Tour: Fietstocht Golden Gate Bridge

(T-US-7041)

Halve dagtour vanuit San Francisco

Leuke pluspunten om te weten

  • Spectaculaire fietstocht door San Francisco
  • Golden Gate Bridge
  • Bezoek aan Sausalito
Fietsend de Golden Gate Bridge over.

Beleef San Francisco op een bijzondere wijze en maak een spectaculaire fietstocht. De tour begint bij het gezellige Fisherman's Wharf, waar u bij het startpunt een moderne en goede fiets aangewezen krijgt, die dan ook gelijk op de goede hoogte wordt gesteld.

U ontvangt een route die u langs prachtige plekjes van San Francisco zal leiden. Via San Francisco Bay, langs het levendige Aquatic Park, Fort Mason en de Marina. Via prachtige fietspaden fietst u de Golden Gate bridge over en kunt u genieten van een prachtig panoramisch uitzicht. De tour eindigt in Sausalito. Een liefelijk plaatsje aan de andere kant van de Golden Gate Bridge met leuke restaurantjes en winkeltjes en ijssalons. U kunt zelf bepalen of u gebruikt maakt van het ferry ticket, die u erbij krijgt, of nog verder wilt fietsen tot sluitingstijd.

Daar het weer in San Francisco zelfs in de zomer snel kan wisselen is het raadzaam een trui of fleece jacket mee te nemen. Tijdsduur is circa 3 uur, maar u heefft de fiets 24 uur tot uw beschiking, dus u bepaalt zelf het tempo.


Informatie:
U kunt deze tour eventueel ook onder begeleiding van een gids maken, in internationaal gezelschap

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel