Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€20,-

per persoon vanaf

Tour: Everglades Safari Park Tour plus airboat tocht

(T-US-7065)

Halve dagtour Everglades National Park

Leuke pluspunten om te weten

  • Uitgestrekt natuurgebied
  • Spectaculaire airboat tocht
  • Wildlife Nature Show
Maak kennis met één van de meest kwetsbare ecosystemen ter wereld. Het Everglades National Park is na Yellowstone het grootste nationaal park van Amerika, gelegen in de zuidwestelijke punt van de staat Florida. Het gebied wordt ook vaak ‘River of Grass’ genoemd vanwege de uitgestrekte mangrovebossen, kreken, rivieren, baaien en vlakten bedekt met groene moerasgrassen. De bekendste inwoner van de Everglades is de alligator. Daarnaast komen er ook schildpadden, zeldzame vogels en andere bijzondere flora en fauna voor.

Deze tour start in het Everglades Safari Park, waar je een spectaculaire tocht per airboat maakt. Dit typische voertuig voor de Everglades wordt aangedreven door een vliegtuigpropeller waardoor je als het ware over de moerassige wateren glijdt. De ultieme manier om het wildlife van het park te ontdekken!

Ook zul je de Wildlife Nature Show bijwonen, waarbij je meer te weten komt over de instandhouding en het behoud van een van 's werelds meest gevoelige en vitale ecologische systemen en haar bewoners. Je kunt gaan wandelen over de Jungle Trail, een prachtige route waarbij je exotische vogels, reptielen en flora en fauna kunt spotten. Vanaf het observation platform heb je een verbluffend uitzicht over de Everglades. Tot slot bezoekt je de replica van een indianendorp.

Florida Everglades Tour

Belangrijk!
Deze excursie wordt in een internationale groep uitgevoerd.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel