Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€85,-

per persoon vanaf

Tour: Dolfijnen spotten bij Key West

(T-US-7064)

Halve dagtour Key West

Leuke pluspunten om te weten

  • Ontdek de wondere onderwaterwereld rondom Key West
  • Dolfijnen spotten
  • Gratis bier, wijn en frisdrank
Bij een bezoek aan Key West mag een kijkje in de wondere onderwaterwereld rond het eiland niet ontbreken. Bovendien komen er in dit gebied vele dolfijnen voor, die u tijdens deze cruise ongetwijfeld zult gaan spotten!

Vanaf de haven van Key West gaat u aan boord van de Fury Catamaran om op avontuur te gaan in de glinsterende turquoise wateren van de Golf van Mexico. Terwijl de prachtige omgeving aan u voorbij trekt en u geniet van het heerlijke zonnetje, gaat u op zoek naar dolfijnen. De ervaren bemanning vertelt u ondertussen fascinerende feiten over de ongeveer 200 tuimelaars die hier in hun natuurlijke habitat leven.

Het welzijn van de dolfijnen is erg belangrijk en wordt te allen tijde scherp in de gaten gehouden. Zo heeft men een speciaal programma opgezet om de dolfijnen te beschermen. Soms is het even zoeken maar dan ziet u de tuimelaars zwemmen en spelen. Een ervaring voor de hele familie om nooit meer vergeten!

U vaart vervolgens naar ondiepere wateren, een schuilplaats voor tropische vissen! Zet uw snorkel op en aanschouw zelf de schoonheid van deze regio. U hoeft geen uitstekende zwemmer te zijn, de bemanning zal u begeleiden en voorzien van snorkeluitrusting en een zwemvest indien gewenst.

Deze excursie op Key West is inclusief gratis bier, wijn en frisdrank en snorkeluitrusting.
Belangrijk!
Deze excursie wordt in een internationale groep uitgevoerd.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel