Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

Tour: Discovery Cove Orlando (excl. zwemmen met dolfijnen)

(T-US-7074)

Discovery Cove ticket (incl. toegang tot Seaworld en Aquatica)

Leuke pluspunten om te weten

  • Snorkelen met exotische vissen en roggen
  • Inclusief drankjes en maaltijden
  • Inclusief toegang tot de parken SeaWorld en Aquatica
Stelt u zich eens voor: een attractiepark zonder wachtrijen waar u dolfijnen kunt aanraken en zelfs met ze kunt zwemmen. Een park waar u kunt snorkelen met exotische vissen en gigantische roggen, kleurrijke vogels kunt voederen en u zich kunt laten meevoeren op de stroming van een tropische rivier door een tropisch regenwoud, langs rotsen, watervallen en grotten. Als u even tot rust wilt komen dan gaat u gewoon languit op het prachtige strand of aan het zwembad liggen.

Discovery Cove is niet zomaar een attractiepark, het is namelijk een all-inclusive park waar zowel de attracties als de drankjes en maaltijden inbegrepen zijn. Bovendien worden hier maar maximaal 1000 bezoekers per dag toegelaten en er daarom is het er nooit te druk. Een perfecte plek om tot rust te komen met het hele gezin.

All Inclusive
In Discovery Cove® zijn de drankjes en maaltijden inbegrepen. U kunt de hele dag gebruik maken van snorkeluitrusting, handdoeken en meer. Ook het parkeren van uw auto is inclusief. Met uw ticket heeft u bovendien ook nog eens toegang tot de parken SeaWorld Orlando en Aquatica.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel