Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Amerika > De wonderen van de niagara falls > Dag tot dag
Vorige pagina

€185,-

per persoon vanaf

Tour: De wonderen van de Niagara Falls

(T-US-7057)

3-daagse tour Niagara Falls

Dag 1: Aankomst Niagara Falls
Aankomst in Niagara Falls, waar je volop restaurantjes en winkeltjes treft en uiteraard de wereldberoemde Niagara Watervallen op loopafstand. Je overnacht in een hotel vlakbij de watervallen. Je verblijft hier 2 nachten.

Dag 2: Niagara Watervallen
In de ochtend vertrek je naar het natuur fenomeen. Je hoort de Niagara Watervallen al van verre donderen. De tour is inclusief een Niagara Falls USA Discovery Pass, waarbij alle hoogtepunten al inclusief zijn zoals:

- Cave of the Winds Trip
- Niagara Gorge Discovery Center
- Maid of the Mist boottocht ®
- Vervoer per trolley
- Niagara Adventure Theater
- Aquarium of Niagara

De eerste ontmoeting met één van de mooiste creaties van moeder natuur begint met een lift, die je 53 meter naar beneden brengt in de Niagara Kloof. Dit is het startpunt om de Bridal Veil Falls en The Cave of the Wind te kunnen bewonderen.

De legende gaat over een jonge indiaanse vrouw, die door haar stam was geofferd aan de watervallen. Zij werd de bruid van de mist god. De plaats waar ze neerkwam, noemen we de Bridal Veil.

Je krijgt een gele poncho en speciale schoenen om toch nog enigszins droog te blijven. Vanaf het " Hurricane deck", ben je slechts 6 meter verwijderd van het indrukwekkende hoeveelheid vallende water! Via verschillende houten platformen kun je de watervallen bewonderen. Een ander niet te missen ervaring is de unieke boottocht langs de watervallen met de "Maid of the Mist".

Rondom de watervallen kun je verschillende panoramische wandeltochten maken met diverse moeilijkheid niveaus en lengtes. Je kunt ter plaatse informatie krijgen welke voor jou het meest geschikt is. Op een door jou mooi uitgekozen plekje kun je genieten van een heerlijke picknick bijvoorbeeld, met een adembenemend spektakel als uitzicht.

Dag 3: Vertrek Niagara Falls
Vandaag is het tijd om weer verder te reizen naar je volgende bestemming.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel