Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€54,-

per persoon vanaf

Tour: Culinaire wandeltocht Miami

(T-US-7102)

Halve dagtour Miami

Leuke pluspunten om te weten

  • Ontdek de beste restaurants van South Beach
  • Proef tongstrelende gerechtjes
  • Leer meer over Miami Beach' geschiedenis en Art Deco architectuur
Deze culinaire wandeltocht neem je mee naar de populairste wijk van Miami Beach; South Beach. Naast eindeloze zandstranden, hippe winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden staat “SoBe” bekend om de vele pastelkleurige Art Deco gebouwen met hun kenmerkende architectuur uit de jaren ’30.

Ontdek tijdens deze tour het unieke Art Deco district, van Washington Street tot Española Way en de befaamde Ocean Drive. Je wordt door je bekwame gids meegenomen naar 6 verschillende restaurants en cafés, waarbij de “tourist traps” worden overgeslagen en je direct naar de plekken gaat die populair zijn onder de locals. En dat deze niet voor niets populair zijn bewijzen de tongstrelende gerechtjes.

Deze tour is niet alleen een culinaire belevenis, het is tevens een architectonische, historische en culturele ontdekkingstocht. Je zult meer leren over de imposante Art Deco architectuur en de verhalen horen over hoe Miami Beach zich heeft gevormd tot een glamoureuze badplaats zoals we die vandaag de dag kennen.
Miami South Beach
Belangrijk!
Deze excursie wordt in een internationale groep uitgevoerd.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel