Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Amerika > Cowboy leven op een ranch > Dag tot dag
Vorige pagina

€502,-

per persoon vanaf

Tour: Cowboy leven op een Ranch

(T-US-7045)

3-daagse tour Antimony in Utah

Dag 1: Aankomst op de ranch
Prachtig verscholen in de natuur in de schitterende omgeving van om Bryce en Zion National Park ligt Rockin' R Ranch.

Deze ranch is een traditionele vee range, maar met enorm veel faciliteiten zoals fitness centrum, tennisbaan en volleybal veld. Bij aankomst word je persoonlijk ontvangen en met je afgestemd welke activiteiten je leuk vindt om mee te doen. Paardrijden, dieren verzorgen en voederen, het vee drijven te paard, lasso werpen etc. Maar je mag ook heerlijk genieten van de faciliteiten en dobberen in de mooie zwemvijver op een rubberen band bijvoorbeeld. Dus je kunt je schema zo druk maken als je zelf wilt. De maaltijden zijn inbegrepen en zijn smakelijk en met zorg klaar gemaakt. Maar verwacht geen mooi gedekte tafels, want je bent natuurlijk wel in het Wilde Westen! Na het diner is er altijd een kampvuur waar je onder het genot van een drankje en een weergaloze sterrenhemel verhalen kunt uitwisselen.

Dag 2: Cowboy activiteiten
Na een stevig ontbijt begint je Cowboy dag. Afhankelijk van je schema, kan de dag beginnen met het zadelen van de paarden en een prachtige tocht maken over de ranch en de paarden borstelen en verzorgen bij terug komst. Of je kunt bijvoorbeeld je lasso technieken bijwerken en leren hoe je schapen moet scheren. Als je het geluid van de triangel hoort, is het tijd voor een welkome lunch. In de middag kun je gaan tuben in de rivier en je stroom afwaarts laten zakken, je wordt dan op de afgesproken plek weer opgehaald. Je kunt ook een trekking maken of de omgeving verder verkennen te paard. Na het diner kunt je les krijgen in line dancing , het ultieme avond vertier van cowboys en cowgirls of gewoon genieten van de ultieme rust op de ranch.

Dag 3: Vertrek
Na een voedzaam ontbijt ga je reis weer verder naar één van de schitterende natuurparken in de omgeving of richting één van de zeven natuur wereldwonderen; de Grand Canyon.


Cowboy Ranch

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel