Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€1437,-

per persoon vanaf

Tour: Californische Riviera en Rode Canyons Superior

(T-US-7093)

17-daagse autorondreis Amerika (excl. vlucht)

Bij deze reis is nog geen auto inbegrepen, zodat u zelf uw auto kunt kiezen. 333travel werkt samen met een van Nederlands grootste autohuurbemiddelaar voor de scherpste tarieven en brede beschikbaarheid. Hieronder vindt u meer informatie. Wij bieden echter nog meer mogelijkheden en maken graag een passende offerte voor u op, met de beste prijs en de bijbehorende voorwaarden. Klik hier voor uw offerteformulier.

Afhankelijk van de grootte van uw reisgezelschap kunt u kiezen uit de volgende autocategorieën. Let hierbij goed op het aantal koffers dat in de auto past, wij geven hiervoor een indicatie per categorie.

1-2 personen:
Compact
Dit komt overeen met autotype Nissan Versa of vergelijkbaar.
De auto is geschikt voor maximaal 2 personen en maximaal 1 grote koffer of 2 weekendtassen. Verder beschikt de auto over: airco en automatische versnelling.
Vanafprijs laagseizoen: € 31 per dag
Vanafprijs hoogseizoen: € 40 per dag

2-3 personen:
Intermediate
Dit komt overeen met autotype Hyundai Elantra of vergelijkbaar.
De auto is geschikt voor maximaal 3 personen en maximaal 1 grote koffer en 2 weekendtassen. Verder beschikt de auto over: airco en automatische versnelling.
Vanafprijs laagseizoen: € 33 per dag
Vanafprijs hoogseizoen: € 44 per dag

4 personen:
Fullsize
Dit komt overeen met autotype Nissan Altima of vergelijkbaar.
De auto is geschikt voor maximaal 4 personen en maximaal 2 grote koffers en 2 weekendtassen. Verder beschikt de auto over: airco en automatische versnelling.
Vanafprijs laagseizoen: € 38 per dag
Vanafprijs hoogseizoen: € 48 per dag

Inbegrepen bij de autohuur:
WA-verzekering met extra dekking van 1 miljoen
Ongelimiteerd aantal kilometers
All risk verzekering (CDW), diefstalverzekering (TP) en lokale belasting
Gratis dekking glas-banden-bodem en dakschade
24-uurs service voor noodgevallen
Vervangingsauto bij pech

Exclusief bij de autohuur:
Persoonlijke ongevallen verzekering (PAI -meestal gedekt door uw reisverzekering)
Extra bestuurders en jonge bestuurders toeslag
Eventuele one-way kosten
Brandstof
Parkeer- en tolgelden
Kinder/babyzitje en GPS/navigatiesysteem

Eigen risico
Er is geen eigen risico. Ook de kosten bij schade aan glas, banden, bodem en dakschade worden volledig vergoed. Ter plaatse dient u wel wel het schadebedrag te betalen. Eenmaal thuis is dit weer eenvoudig terug te claimen, mits u aan de voorwaarden voldoet.

Optionele extra’s:
Extra bestuurder
Bij boeking van uw huurauto geeft u een hoofdbestuurder op. Zijn er meer personen die willen rijden? Dat is mogelijk tegen een kleine toeslag die u ter plekke dient te voldoen. Bij een AD servicepakket is een extra bestuurder zelfs gratis inbegrepen. Let op: zowel de hoofdbestuurder als de andere bestuurder(s) moet(en) het huurcontract ondertekenen. Zo is iedereen optimaal verzekerd.

Jongerentoeslag
Indien de hoofdbestuurder en/of extra bestuurders 21 t/m 24 jaar oud zijn wordt er een jongerentoeslag gerekend. Deze verschilt per verhuurder, variërend van USD 15 - 45 per dag per bestuurder met die leeftijd.

Baby/kinderzitje
De verschillende verhuurders rekenen voor een baby/kinderzitje een bedrag tussen de USD 7-12 per dag, excl. tax. Leeftijd en/of het gewicht van het kind dient door gegeven te worden ten tijde van reserveren.

Navigatiesysteem
Indien u gebruik wilt maken van een GPS systeem adviseren wij u deze voor vertrek aan te vragen. Het navigatiesysteem kost USD 10 - 12 per dag.

Eventuele extra kosten ter plaatse:
One Way kosten
Wanneer u uw huurauto wilt inleveren in een andere plaats dan waar u deze heeft opgehaald, dient u in de meeste gevallen hier extra voor te betalen. Deze kosten zijn op aanvraag en afhankelijk van de beschikbaarheid. Doorgaans zijn de one-ways binnen Florida en Californië gratis.

Belangrijke zaken:
Rijbewijs en minimale leeftijd
De minimale leeftijd om een auto te mogen huren en besturen is 21 jaar. Echter, indien de bestuurder en/of extra bestuurders jonger zijn dan 25 jaar, wordt er vaak een jongerentoeslag gerekend. Zie het kopje ‘eventuele extra kosten ter plaatse’. Ook dient u meestal minimaal een jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs. Vergeet uw rijbewijs niet mee te nemen.

Legitimatie en credit card
U dient in het bezit te zijn van een paspoort dat nog minimaal 6 maanden geldig is. Daarnaast is een credit card, op naam van de hoofdbestuurder, verplicht voor de waarborg.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel