Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Amerika > Biscayne bay cruise
Vorige pagina

Tour: Biscayne Bay Cruise

(T-US-7070)

Halve dagtour Miami

Leuke pluspunten om te weten

  • Cruisen langs de huizen van de ‘rich and famous’
  • Bezoek aan Bayside Marketplace
Ga mee op een cruise over de spectaculaire binnenwateren van Miami. Tijdens deze excursie maak je een 90 minuten durende cruise over Biscayne Bay, een prachtige baai die Downtown Miami scheidt van Miami Beach.

Je vaart langs de indrukwekkende skyline van Downtown Miami en de cruisehaven, welke de reputatie van ‘cruisehoofdstad van de wereld’ geniet. Ook kom je langs het kunstmatige eiland Brickell Key en de luxueuze residenties op Fisher Island. Het hoogtepunt van de cruise is een bezoek aan de ‘Millionaire’s Row’ van Star Island. Hier wonen ’s werelds ‘rich and famous’.

Vanaf het water zie je de huizen van onder andere Shaquille O'Neal, Gloria Estefan en Julio Iglesias. Je komt ook langs het huis waar de film Scarface met Al Pacino is opgenomen, evenals de voormalige woning van beruchte gangsterleider Al Capone.

De cruise eindigt bij Bayside Marketplace, een gezellig en populair complex waar je kunt flaneren langs de meer dan 100 winkels of kunt gaan lunchen bij één van de talrijke restaurants en cafés.
Skyline van Miami

Belangrijk!
Deze excursie wordt in een internationale groep uitgevoerd.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel