Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€1496,-

per persoon vanaf

Tour: Bahama's: Caribische Juweeltjes

(T-US-7076)

5-daagse tour vanuit Miami

Leuke pluspunten om te weten

  • Combineer een reis door Florida met een verblijf op de Bahama's
  • Fascinerende onderwaterwereld
  • Verblijf in een 4-sterren resort aan het strand
Loungen op witte zandstranden, duiken naar kleurrijke koraalriffen omgeven door azuurblauw water of rondstruinen over gezellige winkelstraten. It’s better in the Bahamas, zo zeggen de vriendelijke bewoners. En een paradijs op aarde is het zeker! Hier schijnt de zon bijna het hele jaar en de watertemperatuur komt nooit onder de 20 graden uit.

De Bahama-archipel bestaat uit honderden kleine en grotere exotische eilanden, waarvan slechts 5% bewoond is. De eilanden liggen op circa 80 km ten oosten van Florida, waardoor ze uitstekend te combineren zijn met een reis door de ‘Sunshine State’ van Amerika.

Tijdens deze 5-daagse tour vanuit Miami verblijf je gedurende 4 nachten in Nassau, de hoofdstad en tevens de grootste stad van de Bahama’s, gelegen op het eiland New Providence. De stad heeft nog duidelijk Brits-koloniale invloeden, die terug te vinden zijn in de architectuur. Daarnaast beschikt Nassau over de grootste cruisehaven van het Caribisch gebied en vind je hier genoeg vertier zoals vele watersporten, uitstekende winkelmogelijkheden en een bruisend nachtleven.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel