Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Amerika > Avontuurlijk bryce canyon national park > Dag tot dag
Vorige pagina

€252,-

per persoon vanaf

Tour: Avontuurlijk Bryce Canyon National Park

(T-US-7059)

3-daagse tour Bryce Canyon

Dag 1: Aankomst Bryce Canyon
Afhankelijk van je aankomst tijd kun je genieten van de nabije natuur rondom je hotel, waar je 2 nachten verblijft. Diner zal bestaan uit traditionele "American cuisine". In de avond kun je genieten van een fonkelende sterrenhemel. Ruim 7500 sterren zijn helder te zien. Je kunt ze ook bekijken via een telescoop.

Dag 2: Bryce Canyon
Vroeg uit de veren voor een Full American Breakfast en een volle dag in de wonderlijke wereld van Bryce Canyon. Na het ontbijt begint je tocht te paard van circa 1,5 uur, langs ruiterpaarden door het Dizie National Forest tot aan het schitterende noordelijke natuurlijke amfitheater, waar je getrakteerd wordt op een fantastisch panorama!

In de middag daal je de diepte in en loop je de Navajo Trail, naar het hart van Bryce Canyon en langs indrukwekkende hoodoos formaties. Onderweg kun je genieten van een picknick lunch omringd door deze indrukwekkende natuur. Het pad brengt je zigzaggend naar beneden. Je arriveert in de smalle canyon Wall Street. Via deze populaire tocht kom je ook langs de bekende rotsformatie Thor's Hammer. Afhankelijk per persoon, duurt de trektocht circa 2 uur. Na een inspannende maar fantastische dag retour naar je hotel.

Dag 3: Vertrek Bryce Canyon
Na het ontbijt is het tijd om weer verder te reizen naar je volgende bestemming, maar voordat je vertrekt kun je nog een kijkje nemen bij de prachtige winkel vol lokaal indiaans handwerk en sieraden voor een mooi souvenir.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel