Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Amerika > Avontuurlijk bryce canyon national park > Dag tot dag
Vorige pagina

€240,-

per persoon vanaf

Tour: Avontuurlijk Bryce Canyon National Park

(T-US-7059)

3-daagse tour Bryce Canyon

Dag 1: Aankomst Bryce Canyon
Afhankelijk van uw aankomst tijd kunt u genieten van de nabije natuur rondom uw hotel, waar u 2 nachten verblijft. Diner zal bestaan uit traditionele "American cuisine". In de avond kunt u genieten van een fonkelende sterrenhemel. Ruim 7500 sterren zijn helder te zien. U kunt ze ook bekijken via een telescoop.

Dag 2: Bryce Canyon
Vroeg uit de veren voor een Full American Breakfast en een volle dag in de wonderlijke wereld van Bryce Canyon. Na het ontbijt begint uw tocht ter paard van circa 1,5 uur, langs ruiterpaarden door Dizie National Forest tot aan het schitterende noordelijke natuurlijke amfitheater, waar u getrakteerd wordt op een fantastisch panorama!

In de middag daalt u de diepte in en loopt uw Navajo Trail trektocht naar het hart van Bryce Canyon en langs indrukwekkende hoodoos formaties. Onderweg kunt u genieten van een picknick lunch omringd door deze indrukwekkende natuur. Het pad brengt u zigzaggend naar beneden. U arriveert in de smalle canyon Wall Street in. Via deze populaire tocht komt u ook langs de bekende rotsformatie Thor's Hammer. Afhankelijk per persoon, duurt de trektocht circa 2 uur. Na een inspannende maar fantastische dag retour naar uw hotel.

Dag 3: Vertrek Bryce Canyon
Na het ontbijt is het tijd om weer verder te reizen naar uw volgende bestemming, maar voordat u vertrekt kunt u nog een kijkje nemen bij de prachtige winkel vol Indianen handwerk en sieraden voor een mooi souvenir.


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel