Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Amerika > Art deco fietstour
Vorige pagina

€37,-

per persoon vanaf

Tour: Art Deco Fietstour

(T-US-7069)

Halve dagtour Miami

Leuke pluspunten om te weten

  • Ontdek South Beach per fiets
  • Pastelkleurige Art Deco architectuur
De beste manier om het Art Deco District van Miami’s South Beach te verkennen is per fiets! Je zult merken dat dit deel van Miami een geheel eigen karakter heeft en hier een ontspannen sfeer heerst.

South Beach is het meest bekende gedeelte van Miami Beach en biedt naast eindeloze zandstranden, tropische palmbomen en een turquoise blauwe zee, ook hippe winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Maar South Beach staat vooral ook bekend om de vele pastelkleurige Art Deco gebouwen met hun kenmerkende architectuur uit de jaren ’30. Met ruim 800, merendeels gerenoveerde, gebouwen is dit het grootste Art Deco District in Amerika.

Tijdens deze 2-uur durende fietstour leer je meer over de imposante Art Deco architectuur en de geschiedenis ervan. Je fietst langs de mooie stranden en de meest prominente Art Deco gebouwen, welke zich voornamelijk op de Ocean Drive en Collins Avenue bevinden. Uiteraard wordt er gestopt bij de voormalige Versace Mansion, Casa Casuarina. De Italiaanse couturier kocht het huis in 1992 en breidde het uit tot een paleis in Toscaanse stijl. Via het Lincoln Road Theater fiets je naar het Holocaust Memorial en maak je een korte stop bij de botanische tuinen en het Bass Art Museum.
Miami South Beach

Belangrijk!
Deze excursie wordt in een internationale groep uitgevoerd.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel