Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Tour > Amerika > Alligators airboats in de everglades > Dag tot dag
Vorige pagina

Tour: Alligators & Airboats in de Everglades

(T-US-7085)

2-daagse tour Everglades National Park

Dag 1: Aankomst Everglades Nationaal Park
Aankomst in de Everglades, in het zuiden van Florida. Dit park beslaat een oppervlakte van 5663 vierkante kilometer. Het gebied is uniek te noemen vanwege de uitgestrekte gebieden van zoet en brak water, mangrovebossen, kreken, rivieren, baaien en vlakten bedekt met groene moerasgrassen.

U verblijft 1 nacht in Ivey House Bed & Breakfast, gelegen in het hart van Everglades City, de westelijke toegangspoort van het national park. De bed & breakfast is beoordeeld tot beste accommodatie in de Everglades en beschikt o.a. over een overdekt en verwarmd zwembad met een tropische waterval. U kunt hier een kajak of kano huren en een prachtige tocht maken langs de mangrovebossen en over kreken en baaien.

Dag 2: Everglades Nationaal Park
Vandaag staat er een spectaculaire tocht per airboat op het programma. Dit typische voertuig voor de Everglades wordt aangedreven door een vliegtuigpropeller waardoor u als het ware over de moerassige wateren glijdt. De ultieme manier om het wildlife van het park te ontdekken!

Ook zult u de Wildlife Nature Show bijwonen, waarbij u meer te weten komt over de instandhouding en het behoud van een van 's werelds meest gevoelige en vitale ecologische systemen en haar bewoners. U woont ook een Alligator show bij en maakt een swamp buggy tour, waarbij u exotische vogels, reptielen en flora en fauna kunt spotten. Vanaf het observation platform heeft u een verbluffend uitzicht over de Everglades. Op eigen gelegenheid vertrekt u vervolgens weer naar uw volgende bestemming.


Florida Everglades Tour

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel