Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

Tour: Alligators & Airboats in de Everglades

(T-US-7085)

2-daagse tour Everglades National Park

Leuke pluspunten om te weten

  • Inclusief spectaculaire airboat tocht
  • Verblijf in een ecovriendelijke Bed & Breakfast in Everglades City
Tijdens deze 2-daagse tour ervaart u de wildernis van de staat Florida in haar bekendste nationale park; de Everglades! Veel mensen bezoeken het park op doorreis naar hun volgende bestemming, maar door hier ook te overnachten krijgt u een veel betere indruk van dit schitterende gebied en haar flora en fauna. Bovendien kunt u kennismaken met de authentieke sfeer en de vriendelijke inwoners van Everglades City, waar u één overnachting heeft.

U verblijft tijdens deze tour in het ecovriendelijke Ivey House bed & breakfast in Everglades City, gelegen aan de rand van het nationale park. Dit is dè perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de Everglades. U kunt het park het beste verkennen via het water of de bospaden. Vanuit Shark Valley, het hart van de Everglades, kunt u per fiets of te voet een prachtige route volgen. U kunt ook een kajak of kano huren en hiermee prachtige tochten maken langs de mangrovebossen en over kreken en baaien.

Een spectaculaire tocht per airboat mag natuurlijk niet ontbreken. Dit is precies wat u op dag twee gaat doen! Dit typische voertuig voor de Everglades wordt aangedreven door een vliegtuigpropeller waardoor u als het ware over de moerassige wateren glijdt. De ultieme manier om het wildlife van het park te ontdekken!

Everglades National Park is na Yellowstone het grootste nationale park van Amerika. Het gebied wordt ook vaak ‘River of Grass’ genoemd vanwege de uitgestrekte mangrovebossen, kreken, rivieren, baaien en vlakten bedekt met groene moerasgrassen. De bekendste inwoner van de Everglades is de alligator. Daarnaast komen er ook schildpadden, zeldzame vogels en andere bijzondere flora en fauna voor.
Florida Everglades Tour
Belangrijk!
De airboat tocht wordt in een internationale groep uitgevoerd.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel