Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Strandvakantie: Overwinteren op Bali - Sinar Bali (A258) 2 sterren

31-daagse overwinterreis Bali - inclusief vliegtickets


Voordelige Bali excursiepakketten

Bali excursiepakket (incl. 4 excursies)
Bent u voor het eerst op Bali en wilt u de belangrijkste bezienswaardigheden van het eiland bezoeken, dan is ons Bali Excursiepakket ideaal voor u. Dit excursiepakket biedt u 4 excursies, inclusief vervoer, gids en entreegelden. U kunt ter plaatse met onze Nederlandssprekende vertegenwoordiging bespreken op welke dag u de excursies wilt plannen. Er zijn meerdere vertrekdagen mogelijk, dus u hoeft niets van uw vrijheid in te leveren!

Inbegrepen excursies:
1. Bedugul - dagtour
2. Barong & Kintamani - dagtour
3. Apentempel Uluwatu & Kuta - halve dagtour
4. Ubud – halve dagtour

Bepaal uw eigen excursies (incl. privé-auto met chauffeur)
De 2e optie is om uw eigen excursies samen te stellen. In plaats van dat wij vooraf voor u de route en bezienswaardigheden hebben bepaald, laten wij dit graag aan u over. Wij reserveren voor u uw eigen privé-auto met Engelssprekende chauffeur, waarna u pas later hoeft door te geven op welke dag u de excursies wilt inplannen. Dit kan tot uiterlijk 2 weken voor vertrek en alle dagen zijn mogelijk, dus u hoeft niets van uw vrijheid in te leveren! Ideaal voor de échte Bali liefhebber die het eiland al meerdere keren bezocht heeft en op zoek is naar nieuwe en wat onbekendere plekjes.

Welke optie u ook kiest; Als u vóór vertrek dit pakket bijboekt, bent u altijd goedkoper uit dan ter plaatse boeken!

Vraag nu uw persoonlijke offerte op maat aan!

BALI EXCURSIEPAKKET (incl. 5 excursies)
Vertrek vanaf uw strandhotel in Zuid-Bali.
Minimum deelname: 2 personen

1. Bedugul – dagtour
Bedugul ligt op zo’n 1200 meter hoogte in een zeer vruchtbare omgeving. Het klimaat is er een stuk koeler, dus het is hier goed toeven. Vanaf het uitzichtpunt heeft u een adembenemend uitzicht over de Batur vulkaan en het omringende Bratan Meer. Aan de oever van het meer staat de Ulun Danu tempel, gewijd aan de godin van het water.
Vertrek: woensdag of zondag
Duur: ± 7 uur

2. Besakih tempel – dagtour
De Pura Besakih is de grootste en belangrijkste tempel van Bali en wordt ook wel de moedertempel genoemd. Dit complex bestaat uit 22 afzonderlijke tempels en ligt op de zuidelijke helling van de nog steeds actieve Agung vulkaan. U heeft er een weids uitzicht over het gehele zuiden.
Vertrek: vrijdag of zondag
Duur: ± 7 uur

3. Barong & Kintamani – dagtour
U begint de dag met een voorstelling van de Barong dans, een fascinerend spel tussen goed en kwaad. Daarna bezoekt u de Goa Gajah, oftewel heilige olifantengrot welke dateert uit de 11de eeuw. In Kintamani heeft u wederom een fantastische uitzicht. Bij helder weer kunt u wellicht de Rinjani vulkaan op Lombok zien. Als laatste bezoekt u de heilige bronnen van Tirta Empul.
Vertrek: maandag of zaterdag
Duur: ± 8 uur

4. Apentempel Uluwatu & Kuta - halve dagtour
De Uluwatu tempel is uniek gelegen aan de westkust van het schiereiland Nusa Dua, half over de rotsen hangend op zo’n 100 meter boven de zeespiegel. In de tempel wonen veel apen, vandaar de bijnaam Apentempel. Na uw bezoek aan deze prachtige tempel, rijdt u naar het uitgestrekte Kuta Beach, waar u de zonsondergang kunt bewonderen.
Vertrek: maandag of donderdag
Duur: ± 5 uur

5. Ubud – halve dagtour
Deze dagtocht neemt u mee naar het kunstenaarsdorp Ubud bekend om z'n schilderkunst en eeuwenoude tradities. Hier bezoekt u de lokale markt en het heilige apenbos. Optioneel kunt u het Neka museum met z'n prachtige schildercollectie bezoeken. Verder bezoekt u het zilverdorpje Celuk en het houtsnijdersdorp Mas.
Vertrek: dinsdag of vrijdag
Duur: ± 4 uur

U dient minimaal zeven nachten strandverblijf te hebben om dit excursiepakket bij te boeken.

BEPAAL UW EIGEN FLEXIBELE EXCURSIEPAKKET
Bij dit excursiepakket heeft u maximale flexibiliteit in het bepalen van uw dagprogramma. In plaats van dat wij vooraf voor u de route en bezienswaardigheden hebben bepaald, laten wij dit graag aan u over. Ideaal voor de échte Bali liefhebber die het eiland al meerdere keren bezocht heeft en op zoek is naar nieuwe en wat onbekendere plekjes.

Wanneer op excursie
Wij reserveren voor u uw eigen privé-auto met Engelssprekende chauffeur, waarna u ter plaatse met onze Nederlandssprekende vertegenwoordiging kunt bespreken op welke dag u de excursies wilt inplannen. Alle dagen zijn mogelijk, dus u hoeft niets van uw vrijheid in te leveren!

De route bepalen
Nadat u de dagen bepaald heeft, kunt u starten met het uitdenken van uw route. U kunt natuurlijk onze vertegenwoordiging om route-suggesties vragen, maar u kunt ook een geheel zelfbedachte route voorstellen. U boekt het pakket voor een bepaald aantal dagen, uren en vertrek vanuit Zuid-Bali (Kuta, Sanur, Nusa Dua, Benoa of Jimbaran) en dan zijn de auto, chauffeur, ongelimiteerd aantal kilometers en de benzine al inbegrepen. Starten en eindigen in een andere plaats mogelijk tegen betaling van een kleine toeslag.

Nederlands-/Engelssprekende gids
Naast de auto met privé-chauffeur, kunt u ook optioneel een Nederlands-/Engelssprekende gids inhuren om u te begeleiden tijdens uw excursie. Voor een halve dag (max. 6 uur) kost dit ca. € 15 en voor een hele dag (max. 10 uur) ca. € 20.


Foto's

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2017 333travel