Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Strandvakantie > Indonesie > Oud > A265 > Excursiepakket
Vorige pagina

Excursiepakket

Dit excursiepakket biedt u 5 excursies vanaf slechts € 59,- per persoon. U kunt ter plaatse met onze Nederlandssprekende vertegenwoordiging bespreken op welke dag u de excursies wilt plannen. Er zijn meerdere vertrekdagen mogelijk, dus u hoeft niets van uw vrijheid in te leveren!

Als u vóór vertrek dit pakket bijboekt, bent u altijd goedkoper uit dan ter plaatse boeken.

Excursiepakket Bali - 5 excursies:
Vertrek vanaf uw strandhotel in Zuid-Bali.
Minimum deelname: 2 personen

1. Bedugul – dagtour
Bedugul ligt op zo’n 1200 meter hoogte in een zeer vruchtbare omgeving. Het klimaat is er een stuk koeler, dus het is hier goed toeven. Vanaf het uitzichtpunt heeft u een adembenemend uitzicht over de Batur vulkaan en het omringende Bratan Meer. Aan de oever van het meer staat de Ulun Danu tempel, gewijd aan de godin van het water.
Vertrek: woensdag of zondag
Duur: ± 7 uur

2. Besakih tempel – dagtour
De Pura Besakih is de grootste en belangrijkste tempel van Bali en wordt ook wel de moedertempel genoemd. Dit complex bestaat uit 22 afzonderlijke tempels en ligt de zuidelijke helling van de nog steeds actieve Agung vulkaan. U heeft er een wijds uitzicht over het gehele zuiden.
Vertrek: vrijdag of zondag
Duur: ± 7 uur

3. Barong & Kintamani – dagtour
U begint de dag met een voorstelling van de Barong dans, een fascinerend spel tussen goed en kwaad. Daarna bezoekt u de Goa Gajah, oftewel heilige olifantengrot welke dateert uit de 11de eeuw. In Kintamani heeft u wederom een fantastische uitzicht. Bij helder weer kunt u wellicht de Rinjani vulkaan op Lombok zien. Als laatste bezoekt u de heilige bronnen van Tirta Empul.
Vertrek: maandag of zaterdag
Duur: ± 8 uur

4. Apentempel Uluwatu & Kuta - halve dagtour
De Uluwatu tempel is uniek gelegen aan de westkust van het schiereiland Nusa Dua, half over de rotsen hangend op zo’n 100 meter boven de zeespiegel. In de tempel wonen veel apen, vandaar de bijnaam Apentempel. Na uw bezoek aan deze prachtige tempel, rijdt u naar het uitgestrekte Kuta Beach, waar u de zonsondergang kunt bewonderen.
Vertrek: maandag of donderdag
Duur: ± 5 uur

5. Ubud – halve dagtour
Deze dagtocht neemt u mee naar het kunstenaarsdorp Ubud bekend om z'n schilderkunst en eeuwenoude tradities. Hier bezoekt u de lokale markt en het heilige apenbos. Optioneel kunt u het Neka museum met z'n prachtige schildercollectie bezoeken. Verder bezoekt u het zilverdorpje Celuk en het houtsnijdersdorp Mas. Vertrek: dinsdag of vrijdag
Duur: ± 4 uur

U dient minimaal zeven nachten strandverblijf te hebben om dit excursiepakket bij te boeken.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel